Верия – Паниониос, загубен

11:27
Верия – Паниониос, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Август: 16 познати от общо 30 мача - 50.0%

► Залог на деня за 01.09.2012 г.
 
 

По всичко изглежда, че Верия ще бъде най-стабилният тим от новаците е елита на Гърция този сезон. Домакините тук успяха да се съхранят отбора си, въпреки тежката икономическа криза в страната, като дори добавиха към състава си някои опитни играчи от по-големите клубове, които трябва да донесат необходимото спокойствие в битката за оцеляване. Георгеас от АЕК, Даскалакис от Олимпиакос, Шнаушнер от ПАОК и Томас от Атрмитос вероятно ще бъдат достатъчни на Верия да финишира в десетката на крайното класиране и да избегне напрегнатите срещи в битката за оцеляване след това. Това тимът загатна още в първата среща от новия шампионат, в която въпреки че загуби с 1:2 от Олимпиакос, тимът създаде доста голови положения, особено през втората част и освен че успя да се разпише срещу шампионите, изпусна и да стартира с реми в елита. Тимът очевидно ще разчита на подобни домакински срещи за набавянето на пълни комплекти точки, за да остане извън опасната зона. Гостите от Паниониос пострадаха доста от икономическата обстановка и този сезон, освен че бъдат водени от треньор, който е тотален дебютант в тази професия, ще разчитат на 3-4 по опитни играчи и всички останали в селекцията ще бъдат млади недоказани играчи. В първия си мач за сезона пантерите победиха у дома с 1:0 Арис, който се намира дори в по-тежко икономическо състояние и е с доста по-слаба селекция от миналия сезон. Така сега Паниониос е с 3 точки от 1 мач. Във въпросната среща Паниониос получиха два червени картона, като в тази среща най-опитният им защитник и най-добрият им нападател няма да могат да вземат участие. С домакинското предимство и със сериозната тежина в състава, придадена от новите покупки, Верия има всички предпоставки да се поздрави с победа сега. Домакините нямат загуба у дома от Паниониос в цялата си история, а и ставката също предразполага за домакинска подкрепа.

Прогноза: 1 - коефициент - 1.97

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ronaldivo
01.09.2012 22:54

*lol* сотирофф продължава да доказва некомпетентността си със завидни темпове и постоянност! Браво спец...продължавай да ни забавляваш *lol*

zarko59
01.09.2012 13:33

супер прогноза, ще го играя! а какво ще кажете за уест хям-фульм -2? с гол на Бербатов !

jelko
01.09.2012 18:00

Суперпрогноза!Дано да не си играл Фулъм *thumb_up*