Киву: Нямаме страх от останалите отбори

12:37
Киву: Нямаме страх от останалите отбори
Румънската звезда Кристиян Киву е категоричен , че Румъния няма защо да се страхува от опонентите си  Италия ,Франция и Холандия .
/>
/> Румъния e аутсайдер в групата наречена " групата на смъртта " . Въпреки голямото предизвикателство , което ги очаква в Австрия и Щвейцария този месец , Киву подчерта че играчите от неговия отбор са уверени в себе си и своите сили .
/>
/> "Мина доста време от последното ни участие на такъв форум , но ние с нетърпение очакваме това предизвикателство" , каза защитникът .
/>
/> "Имаме млад състав , с който успяхме да се класираме в квалификациите за финалите , затова идваме без страх ."
/>
/> Неотдавнашните  драматични контузии на италианския капитан Фабио Канаваро , бързия холандски демон Райън Бабел и френският халф Патрик Виера сигурно няма да попречат на румънците да постигнат целта си . Киву твърди , че това което той чувства към тези играчи е съчувствие , а не скрита радост .
/>
/> "Жалко е за тях да пропуснат голямо състезание като това , и специално аз съжалявам за моя приятел и съотборник Патрик . Можеше да се случи  на мен , можеше да се случи на всеки ."
/>
/> Румъния ще участва за първи път на голямо състезание след Евро 2000 , където те изхвърлиха сензационно състава на Англия , воден от Кевин Кийгън . Румъния започва своя поход на 9 юни срещу Франция .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация