Виктория Пилзен – Локерен, спечелен

15:35
Виктория Пилзен – Локерен, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Август: 14 познати от общо 28 мача - 50.0%

► Залог на деня за 30.08.2012 г.



Един чист гол ще бъде достатъчен на домакините за да продължат в груповата фаза на Лига Европа. Техният опит е несравним с този на гостите от Белгия, като се има предвид, че Виктория Пилзен участва в груповата фаза на Шампионската лига, а Локрерн не е имал удоволствието да се изява на международна сцена повече от 10 години. В първата среща и двата тима имаха доста възможности за попадения, но късметът определено беше на страната на домакините. Мачът вървеше към логично реми 1:1, но в добавеното време Локрен успя да отбележи. Така сега задачата на чехите ще бъде единствено и само победа. Три точки не стигнаха на отбора от Пилзен изминалия сезон да се поздрави като шампион на страна си, но той категорично доказа, че е един от трите най-добри в Чехия, а сега е безспорно и по-класният тим в сравнение с този на гостите. Виктория е трудно преодолим, когато й се налага да бъде домакин. В изминалия сезон Виктория отбеляза почти 40 гола в 15 домакинства и допуснаха само 16. През настоящият сезон те спечели вече 2 от 3 възможни домакинства. Локерен загуби 2 от визи в шампионата на превъзхождащите го като класа Генк и Гент. Днес задачата на гостите ще бъде почти непосилна за тях и с минималните шансове, които ще имат те, е логично да се очаква победа за Виктория. 

Прогноза: 1 - коефициент - 1.50

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivan75
30.08.2012 18:28

Господин специалист,с тези прогнози-коефициенти по 1.4 -1.5 ще натрупате 100%познаваемост.Предложете нещо по-сериозно.