Стойчо: Ако изгоня тези 24-има с кого ще играем?

22:09
Стойчо: Ако изгоня тези 24-има с кого ще играем?
"Няма да гоним никого – напишете го и го кажете!", заяви треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов след края на контролата със Спартак Плевен.

През седмицата се появиха информации, че специалистът е подготвил списък с играчи, които не са му нужни.

"Това е пореден опит да се дестабилизира отбора ни. Ако ги изгоня тези 24-ма играчи, с кого ще играем?", попита риторично Младенов.

Наставникът на армейците продължи: "За мен и за ЦСКА е важно този клуб да съществува. Забравете идеите за В група. ЦСКА е институция и трябва да отстоява топ-ниво, а в момента не сме на него. Ако ще има промяна, дано да става бързо, защото имаме крещяща нужда от всичко, което съпътства развитието на един клуб като ЦСКА".

Запитан за отстраняването на неговия син Стойчо Младенов-младши от клуба, наставникът каза: "Не го приемам за нещо нормално. До този момент не ми е дадено обяснение. Обстановката е много тежка, има много некоректни неща в българския футбол. Тези атаки към мен, и от чужди, и от свои, са много неприятни".

"Мисля, че никой не е заслужил такова отношение. Менажерите един ден казват едно, другия – друго. Но гърбът ми е широк, мога да нося много удари. Като лидер, ако мога да се нарека така на ЦСКА, си създадох много врагове, а не получих никаква подкрепа от свои. Това ме натъжава, но аз съм такъв – няма да се предам до последно, бъдете сигурни!", завърши наставникът на червените.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация