ФК Банско вече има фенклуб

14:31
ФК Банско вече има фенклуб
В заседателната зала на читалище "Никола Вапцаров" 21 души станаха учредители на фенклуб към футболен клуб "Банско". За председател на сдружението на привържениците на клуба бе избран Иван Герин.

Участниците в учредителното събрание пожелаха много радостни мигове на феновете и успехи през настоящия състезателен сезон - както на мъжкия състав, така и на детско-юношеската формация на Банско 1951. Сред присъстващите бе и капитанът на представителния тим на клуба - Иван Топузов.

Учредителите гласуваха устав на сдружението с нестопанска цел, чията основна цел е да увеличава своите членове, да подкрепя отбора на футболен клуб Банско и да популяризира дейността му. В Управителния съвет на фанклуба освен председателя Иван Герин бяха избрани Йордан Баряков, Георги Янчовичин, Петър Кавръков и Костадин Бенин. Те ще представляват феновете пред ръководството на футболен клуб "Банско"и пред община Банско и ще работят за развитието на футбола в града.

След добрите игри на мъжкия отбор в първите два кръга от първенството на "Б" футболна група феновете поставиха и въпроса за целите на отбора през новия сезон. Дискутирана бе и темата за развитието на детско-юношеския футбол в града. Фенклубът отправи призив към всички банскалии за безрезервна подкрепа на представителния тим при предстоящите тежки домакински срещи срещу очертаващите се като претенденти за влизане в "А" ПФГ отбори на ПФК "Нефтохимик 1962" Бургас и ФК "Спартак 1918" .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация