Марк Хюз: Гордея се с отбора, Мартин Йол: Нямаше дузпа

08:58
Марк Хюз: Гордея се с отбора, Мартин Йол: Нямаше дузпа
След отпадането на Манчестър Сити от Хамбургер в турнира за Купата на УЕФА, мениджърът на "гражданите" Марк Хюз сподели, че се чувства горд със своите футболисти. Английският тим победи германците с 2:1 в реванша, но отпадна след загубата с 1:3 в първия двубой.

"Това бе голям мач за нас. Трябваше да покажем какво можем и мисля, че го направихме. Надявам се в бъдеще тази игра да се получава по-често. Започнахме малко плахо и получихме гол, но това не ни повлия. Успяхме да се съвземем доста бързо. Всички чувстваха, че можем да направим нещо специално, но за съжаление малко не ни достигна. Изгонването на Ричард Дън ни повлия негативно, но въпреки това, дори тогава имахме своите шансове. Хамбургер е добър отбор, но въпреки това имаше доста трудности. Това показва, че наистина сме играли добре", коментира Хюз.

Треньорът на победителите Мартин Йол бе доволен и заяви, че след представянето си в първия мач, тимът му е заслужил участието си на полуфиналите. Холандецът оспори отсъдената дузпа в полза на Сити и сподели, че в следващата фаза Вердер Бремен ще бъде фаворит срещу неговия отбор.

"Това е невероятен успех за нашия отбор и мисля, че напълно го заслужавахме, особен след представянето ни в първия мач. В кариерата ми досега съм достигал до 1/4 финал с Тотнъм, а сега направих крачка напред. Освен това сме на 1/2 финал и в Купата на Германия. Не съм съгласен с дузпата, с която ни изравниха днес, но искам да похваля публиката на домакините, която бе великолепна и много ни затрудни. Когато резултатът стана 1:2 се притесних, но с помощта на по-опитните ни играчи се справихме. На 1/2 финала с Вердер, вероятно те ще бъдат фаворит. Ние обаче притежаваме много талантлив отбор и можем да ги отстраним", заяви Йол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fooooooootbal
18.04.2009 00:14

Довре се представя отбора на Манчестар и заслужаваха да вият ама ха де касмет *stop*