Данчев: Бъдещето на Митко ще е ясно до няколко дни

18:36
Данчев: Бъдещето на Митко ще е ясно до няколко дни
До няколко дни ще се знае къде ще играе българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, разкри агентът на тарана Емил Данчев.

Бербатов почти сигурно ще напусне "Олд Трафорд" през този трансферен прозорец, тъй като след пристигането на Робин Ван Перси шансовете му да играе за червените дяволи остават почти нулеви. През последните няколко дни се говори сериозно, че бившият капитан на националния ни отбор ще облече екипа на Фиорентина, но Данчев, който бе потърсен от италианските медии, отказа да потвърди или отрече тези информации.

В петък затваря летния трансферен прозорец, а Данчев каза : "До няколко дни ще се знае бъдещето на играча. Опитвам се да не обръщам голямо внимание на нещата, които излизат от пресата".

Данчев завърши с думите: "Питате ме дали Интер и Фиорентина искат Димитър? Трябва да попита директно тях".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vladura307
28.08.2012 22:19

[@link http://vbox7.com/play:e6caf5f11d] вижте САФ какво унищожи ( Или по точно си припомнете ) Няма Чичарита матарита и т.н

focus9
28.08.2012 20:56

агента на Бербо е много добър големи пари се правят в последната секунда забравихте ли как подписа с Ман Юн и за колко

red_devil_fen7
28.08.2012 20:37

тоя Бербо да хване да си смени мениджъра че от Данчев нищо нестава , Божинов дет е толко слаб нападател си намери една камара отбори а Бербо 1 отбор неможе да намери .... явно агента на Бербо е много зле щом неможе да му намери отбор ...

UnitedRules
28.08.2012 19:30

От Юнайтед до Фиорентина разликата е мисля...... несравнима. Едно е да искаш титулярно място в Юнайтед, друго е в Фиорентина. Ако в Фиорентина твърд титуляр може да бъде нападател от ранга на Божинов, то в Юнайтед повярвай ми дори не са чували подобно име. Като пример ти го давам, не ти говоря конкретно. Така че в Фиорентина със сигурност Бербатов ще им бъде ако не най, то поне едно от най-класните попълнения, което би му осигурило титулярното място за винаги. Виж, отделно стои въпроса до колко той ще го заслужи разбира се, но по твоите твърдения да разбирам ли, че искаш да кажеш, че не си виждам достойна игра от Бербатов, която би му осигурила титулярното място? Ако е така, жалко, защото Бербатов наистина е велик футболист, с много униикален стил.

SickYy
28.08.2012 19:30

Данчев както винаги в свой стил - едно и също казва всеки път .. "След няколко дена" или "Другата седмица" това са двете му фрази ..

UnitedRules
28.08.2012 18:50

Където и да иде поне със сигурност ще бъде титуляр. А това е най-важното.

NaskoLampard
28.08.2012 19:14

1 година титуляр и после пак ще е както в Манчестър !!!