Живков: До седмица ще има споразумение с Инициативния комитет

15:29
Живков: До седмица ще има споразумение с Инициативния комитет
Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков заяви, че очаква до седмица да бъде финализирано споразумението за смяна на собствеността на клуба между настоящите собственици от "Титан" и Инициативния комитет " ЦСКА Възраждане".

Днес на стадион Българска армия се проведе среща между считания за бъдещ изпълнителен директор на клуба Красимир Георгиев и единия от собствениците на ЦСКА Иво Иванов.

Георгиев, като представител на Инициативния комитет за " ЦСКА Възраждане", постави условията, при които потенциалните инвеститори биха поели издръжката на клуба.

"Мисля, че до една седмица ще се разберем. Има някои технически разминавания, но на 1-2 срещи ще уточним всичко. Ще дадем отговора на предложението на Инициативния комитет още до довечера. Показали сме всичко, което имаме като задължения, като дела. Чакаме да се финализират нещата. Има неща, които трябва да уточним. За цифри няма да говоря, но вчера гледах един от Инициативния комитет, който говореше да 60-80 милиона задължения.

Ще помоля хора, които не са наясно да не внасят смут. ЦСКА е един от най-прозрачните клубове. Няма какво да крием. Всичко, което имаме, сме го показали като документи",
каза Венцислав Живков.

Нападателят Килиън Шеридън ще бъде освободен от клуба, разкри още Живков.
Досегашният координатор в отбора Стойчо Младенов-младши, син на старши треньора на тима, бе освободен от клуба.

"Стойчо Младенов-син беше координатор, но днес съкратихме тази длъжност, тъй като резултатите не отговарят на това, което очакваме", каза още Венцислав Живков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация