"Титан" поема 15 млн. лв. от задълженията на ЦСКА

09:09
"Титан" поема 15 млн. лв. от задълженията на ЦСКА
Най-интересното от българската спортна преса днес, 28 август:

"Тема Спорт":
"Титан" поема 15 млн. лв. от задълженията на ЦСКА

Настоящите собственици на ЦСКА и потенциалните нови инвеститори в клуба се договориха за схемата, по която ще бъдат покрити дълговете. Става въпрос обаче само за устно споразумение, което все още не е подкрепено от съответния документ. Уговорката между двете страни, постигната след дълги пазарлъци, е "Титан" да поеме 15 милиона лева от задълженията, а 7 милиона да бъдат покрити от новата власт на "Армията".

И мачът с Ботев Враца няма да е на "Армията"

ЦСКА по всяка вероятност ще посрещне Ботев Враца в петия кръг на "А" група на Националния стадион "Васил Левски". Датата и часът на срещата обаче все още не са уточнени. Шансът стадион "Българска армия" да придобие дотогава изискуемия вид са близки до нулата.

Глобите в Левски са до мача с ЦСКА

Глобите в Левски ще бъдат отменени чак след деветия кръг, ако дотогава сините печелят мачовете си, включително и вечното дерби с ЦСКА. Това е решението на ръководството след срамното отпадане от ФК Сараево за Лига Европа.

Курдов подписва днес с Локо Пловдив

Нападателят Атанас Курдов премина медицински прегледи и се очаква днес да подпише договор с Локомотив Пловдив. Контрактът почти сигурно ще е за една година.

Лудогорец с четирима национали в мача с Италия

Лудогорец ще бъде представен от минимум четирима играчи в националния отбор на България за предстоящите в началото на септември световни квалификации. Повиквателна за двубоите с Италия (7 септември) и Армения (11 септември) почти сигурно ще получат Светослав Дяков, Йордан Минев, Емил Гъргоров и Иван Стоянов.

"Меридиан мач":
Феновете на Етър плашат босовете с линч

Феновете на Етър заплашиха със саморазправа собствениците на тима, след като един от тях - Фейзи Илханлъ, заяви, че Цанко Цветанов не може да води отбора повече. "Ще има война. Дано го проумеете.", обявиха феновете на виолетовите.

Нарочени за гонене в Локо Пловдив отказват да си тръгнат

Треньорите в ДЮШ на Локо Пловдив Стойчо Драмов и Владо Чернев отказаха да напуснат клуба, въпреки, че от ръководството поискаха оставките им. Специалистите не желаят да си тръгнат, след като са обвинявани за слаби резултати и корупция.

Георги Петков: Не е добре, че ЦСКА е зле

"Проблемите на ЦСКА не са добре за българския футбол. Неприятно е, че са зле и трябва да се оправят, защото те, заедно с Левски, са лицето на футбола в България", обясни вратаря на Славия Георги Петков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация