Ивелин Попов направи първа тренировка с Кубан

16:00
Ивелин Попов направи първа тренировка с Кубан
Ивелин Попов направи първа тренировка с новия си отбор Кубан Краснодар. Българският нападател, който подписа тригодишен договор с руския клуб, даде интервю пред местните медии.

"Не мисля, че езиковата бариера ще бъде проблем. Българският и руският са много близки езици, макар че все още не разбирам всичко, когато ми говорят по-бързо. Но ние българите бързо учим руски, така че няма да има проблем", каза Ивелин Попов.

"Хареса ми обстановката в отбора. Първо се запознах с Максим Жавнерчик. Спомнихме си как миналата година България игра контрола срещу Беларус. Тогава загубихме с 0:1", каза още Попов.

Нападателят заяви, че не е имал колебания дали да приеме офертата на Кубан. Преди да подпише се посъветвал с Ивайло Петков, който преди години игра в Кубан.

"От първия ден бяха настроен за трансфер в Кубан. В България има много информация за руските клубове. За този трансфер главен консултант ми беше Ивайло Петков, който преди години игра в Краснодар. Той ми разказа за Кубан, за града и за плановете на ръководството да направи силен отбор", каза Ивелин Попов.

5

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари