Бербатов: Юнайтед е на финал

20:18
Бербатов: Юнайтед е на финал
Капитанът на националния отбор на България Димитър Бербатов заяви, че неговия тим Манчестър Юнайтед ще преодолее Арсенал в полуфиналите на Шампионската лига.

"Червените дяволи" отстраниха Порто и ще срещнат старите си познайници от Северен Лондон в битка за място на финала в Рим. Българинът заяви за "Скай Спортс":

"Мачовете с Арсенал ще бъдат хубави за гледане и аз знам, че ще бъде трудно. Те са страхотен отбор. Но ние сме Манчестър Юнайтед, така че ще спечелим. Ние сме решени да вземем купата и да защитим трофея си, а фактът, че сега се изправяме срещу друг английски клуб, прави нещата малко по-различни. Трябва обаче да вярваме в силите си."

Бербо допълни, че е бил впечатлен от страхотния гол на Кристиано Роналдо, който класира "червените дяволи" за полуфиналите в лигата. Той заяви:

"Това бе много специален гол. Кристиано дава всичко от себе си във всеки един мач. Понякога имаме нужда от специален играч, който да направи нещо необикновено. Кристиано достави това на тима. Нашата защита пък е невероятна! Те бяха прекрасни през целия сезон и заслужават похвала. Основната причина да сме там, където сме в момента, са нашите защитници и аз искам да им благодаря."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
16.04.2009 23:58

Marine, да но сега Барселона е най-добрия отбор в Света. Сега отбора налага по-различен стил. Знаем, че винаги стила на Барселона е бил да владее през цялото време топката, да разиграва и да не дава възможност на съперника си да играе с топката, но през тоя сезон има и друг плюс в играта. Това е нападението. Пасовете зад защитниците могат да изненадат всяка една защита, а Анри и Ето'О да ги оползотворят. А за другия уникален футболист няма какво да кажем, за него всичко е ясно, той е най-добрия на Света - МЕСИ. Целият състав е невероятен, но все пак футбола е игра, топка е .. не е 100% ясно кой кого ще победи, но Барселона е по-добър от всеки друг отбор.

vladislav4o
16.04.2009 23:54

Искам да питам нещо всички вас ... какво като Юнайтед отпадне ? Ми крайно време им е и на Арсенал да я спечелят ! Чесно каэано нямам нищо против.Те Юнайтед няма всяка година да печелят ШЛ и ПШ , малко ли са спечелили до сига.Эащо мислите макар и понякога слабите реэултата никой не говори против Сър Алекс ... эащото толкова много е постигнал , че това отпадане не эначи нищо.

Marine_pz
16.04.2009 23:46

LFC_and_CSKA_N1 Какво Стана Миналата Година със Големият ОТБОр Барселона Като играха сре6ту United?

vladislav4o
16.04.2009 23:37

arsen Бербо не подценява никой просто е оптимист , сеедно да кажеш , че Лолкът подценява всички с искаэването си , че всички се страхуват от арсенал.

henryal
16.04.2009 22:23

ВОЛЕН СИДЕРОВ???!!!ПП АТАКА???!!! *joking* *sick* *lol*

DoN_vOLen
16.04.2009 22:09

ман.ян в момента не са в чак такава.свалям му шапка на бербатов късмет обаче като става дума эа футбол само не трябва! а неэнам эащо всеки отписва арсенал това ми е чудно !ест че ще симпатиэирам повече на ман.ян эаради бербатов! успех и на двата отбора красив футбол играят!

nafukan
16.04.2009 22:05

пфффф..... и като паднат кво "?!!?!?! сяка година ли тряя да зимаме ЦЛ ве смотаняко зимаме си англия зимаме си ФА и стават 4 парчета квоо па толкова като паднем нали ще стане най великия сблъсък на земята ... мин година ви одарихме с 1 на 0 и бяхте с същите звезди .. кат ся за тва,че не е невъзможно стига сте говорили глупости

LFC_and_CSKA_N1
16.04.2009 21:41

Излезте с/у Барселона .. пък да видим кой кво ще вземе .. Барселона купата или Ман Ю пътя към Англия ..

charpaka
16.04.2009 21:41

Ако беше наистина фен на Юнайтед, едва ли щеше да ни отпишеш за сметка на Барса. БАРСА СА ГОЛЕМИ, НО НЕ ДОСТАТЪЧНО! ПЕЧЕЛИВШИЯТ ФУТБОЛ ИГРАЕ ЮНАЙТЕД И СЕ ЧУДЯ КОГА ЩЕ ГО ПРИЗНАЕТЕ. САМО ПОГЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНИТЕ 23 ГОДИНИ В ИСТОРИЯТА НА ЮНАЙТЕД И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ. ИГРАЧИ КАТО СТОИЧКОВ СЕ РАЖДАТ НА 50 ГОДИНИ, ЗНАЧИ СЛЕД 5 ГОДИНИ ЩЕ СЕ РОДИ НАСЛЕДНИК НА ХРИСТО И ЩЕ ПОДКРЕПЯ БАРСАТА.

Julien
16.04.2009 21:38

plamkisa ти си един голям боклук *evil* тъпо копеле а ти propower излез от филма *stop*

ballantavv
16.04.2009 21:34

Гледам доста глупости сте написали ама вчера имаше хора който написаха че Порто ще се класира и именно Порто ще е на финала.ю
Аз искам да ви кажа след като сложих 5000лв на 2/2 и мача си ми излезе като хората както и повечето момчета на Васил Божков знаеха*smile*....ФИНАЛА е Барса и Юнайтед кадето колкото и да съм фен на червените дяволи признавам че ще загубят.
Това е играта и за това е толкова велика.Успех
А жената си кара нова кола от снощи.Лека вечер

angel_hi
16.04.2009 21:33

Няма непобедими отбори.Надявам се Арсенал да победи Манчо и да вземе най-накрая Шл.Ако не стане тогава Челси да си го върне от миналата година или Барса да им покаже какво е отборна игра и честна.Не съм за Манчо и никога няма и да съм нищо че там имаме българин все ми е тая.Моето не е омраза просто не ги харесвам не са ми в сърцето като Арсенал.

charpaka
16.04.2009 21:33

От 98-ма година съм за Юнайтед, но на драго сърце бих подарил Шампионската лига на Топчиите, те и без това от 6 години не са печелили нищо съществено. За мен ШЛ е на заден план. По-важни за мен са КК и купата на лигата.

MeToDueB
16.04.2009 21:30

май забравяте най-силния отбор на Света .. това е Барселона. Ако Барселона се справи в защита, няма да има проблем да бъдат отбелязани голове на Челси и Барса да отиде на финал .

DKS
16.04.2009 21:28

Лично според мен финала е Челси - Арсенал и Челси ще победят ! Не съм фен на 2-та отбора но моето мнение е такова

charpaka
16.04.2009 21:27

Братле ще пиеш бири за моя сметка, само ако признаеш Митко. Аз съм твърд ЛЕВСКАР и подкрепям супер много момчето, но немога да разбера защо вие го отричате ве хора? Черпя бири само активисти на ПП АТАКА и Националисти. Другите сами си я плащат в моя компания.

charpaka
16.04.2009 21:21

Бербо беше на 23, когато стигна до финал на ШЛ с Леверкузен. Това беше голям успех за времето си. Тогава при апсирините бяха играчи като Балак, Салихамиджич, Бербо, Зе Роберто, Лусио, Берд Шнайдер, Бастюрк, Нювил и Бут. Да не забравяме 2та невероятни сезона с над 20 гола. Тези факти не ги знаете, затова говрите така пумярчета малки..

MeToDueB
16.04.2009 21:21

еми относно отбора .. всеки мач гледам на Манчестър, най-вече, когато той играе, но Манчестър има много грозен стил на игра, определено не е за такъв играч .. и за това действа по-назад, да организира, да подава .. Манчестър е много странен отбор, който постига успехи, но не най-силния отбор в Света. Лакомията е на преден план в тоя отбор и всеки да се направи на по-голям играч от другия .. Всеки научи стила на игра на Манчестър, вчера се получи, по-миналия път пак, но е имало и доста мачове, в които не се се получавал и все по-малко ще се получава. Не става така .. пас към Роналдо, удар от 40 метра или 2,3 финта, които вече целия свят знае .. Бербатов е за отбор, а не са сбирщина от звезди, които искат да докажат кой е по-голям.

chelsea18
16.04.2009 21:19

Charpaka Челси ако фанат Ман сега ще ги направят разногледи *smile* Дано това е финала мн бири ще пия от тебе щото си Инат и не признаваш очевидното *stop* *joking*

chelsea18
16.04.2009 21:17

Аз съм го признал.Не споря че е голям играч ама тоя сезон в Манчестър срещу големите не може да играе! Просто Манчестър не беше отбора за него.Щеше да е мн по добре в Челси,Милан,Интер,някой отбор сас стил на игра който му приляга

arsen
16.04.2009 21:16

Моите уважения към Митко-прекрасен футболист,желая му много успехи на клубно и национално ниво.НО няма никакво право да твърди че Маню е на финал.Много глупаво от негова страна да подценява Артилерията.Ние ще те накажем,Бербо,за горделивите ти думи

MeToDueB
16.04.2009 21:14

chelsea зависи и от това с кой играе. Не може да играе, като типичен таран, дори е по-добре пред себе си да има такъв, защото той умее да асистира много добре. Играл е и среущу много силни отбор и е реализирал доста пъти, но всичко зависи и от играта на отбора му. В Тотнъм имаше най-много такива добри мачове, срещу : Арсенал, Челси, Манчестър (от топ отборите) В Уефа също беше ключов футболист, а и преди години, когато игра за Леверкузен, отбелязваше важни попадение по пътя към финала на Леверкузен в ШЛ, отбеляза на Реал, Ливърпул (не помня всички, но това е по-специалното)

chelsea18
16.04.2009 21:11

charpaka На финала Ман-Челси (2ка) мн тряа да ма напиеш *joking*

charpaka
16.04.2009 21:10

МИСЛЯ, ЧЕ ПРОПУСНА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПАТРИОТ, НАЦИОНАЛИСТ И ПОЛИТИК! ВОЛЕН СИДЕРОВ! ТЕ МОМЧЕТАТА С ПОДОБНИ КОМЕНТАРИ СА ЦИГАНЕТА И ТУРЦИ ЗА МЕНЕ. НИКОЙ УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ И РОДИНАТА СИ ЧОВЕК НЕ БИ ГО НАПРАВИЛ, НО ЕТО НА. БЪЛГАРИЯ Е СТРАНАТА НА АБСУРДИТЕ И ТРЯБВА ДА СЕ ПРИМИРИМ! *sad*

chelsea18
16.04.2009 21:10

Бербатов е играч но когато играе срещу по слаби отбори.Истината е че срещу 1 стабилна защита той омеква!Няма кво да се лъжем ! Не е направил нищо срещу голям отбор !

MeToDueB
16.04.2009 21:03

Е как няма да завиждат, като нямат 2 лв в джоба .. ще злобеят та .. на Бербатов му дават по 100 к паунда на седмица, а тия тука половината имат месечен доход 200 лв на месец и това ги кара да злобеят .. но той си върши работата, той е оценен на толкова и си ги е заслужил. ! Нека си злобеят и срещу Роналдо и срещу Бербатов, но истината е, че те са на СВЕТЛИННИ години пред всеки един хейтър ! Същото важи и за най-добрата българска певица Лили Иванова, най-добрия български футболист за вс. времена Христо Стоичков, най-добрия шоумен на България - Слави Трифонов .. нека злобеят, нека нека .. до никъде няма да стигнат !

charpaka
16.04.2009 21:01

МАЙКАВИ ЗАВИСТНИЦИ ДОЛНИ ДА Е**! НЕ СЕ ЛИ НАУЧИХТЕ ДА СЕ РАДВАТЕ НА УСПЕХИТЕ НА СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ БЕ КОПЕЛЕТА?!? ОТ ТАКИВА ЛАЙНЕНЦА КАТО ВАС СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ! ПОСЛЕ ПИТАТ ЗАЩО НЕ СЕ РАЗДАВАЛ ЗА НАЦИОНАЛА? МИ КАК ДА СЕ РАЗДАВА МОМЧЕТО, СРЕЩА САМО НЕУДОБРЕНИЕ И НЕДОВОЛСТВО! ТОЙ Е ЧОВЕК И НЕМОЖЕ ВСЕКИ МАЧ ДА Е #1! ЩОМ Е В ЮНАЙТЕД ИМА ЗАЩО! plamkisa
МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ТИ КАКВО РАБОТИШ БЕ НЕУДАЧНИК, ЧЕ ПОСТАВЯШ КАЧЕСТВАТА НА НАЙ-ДОБРИЯТ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТ В МОМЕНТА ПОД СЪМНЕНИЕ??? ПАТКАН ДОЛЕН!!!

MeToDueB
16.04.2009 21:00

те разбират повече от Сър Алекс .. не се занимавай с тях. Те са бъдещите треньори на топ отборите в Европа *joking*
Сър Алекс много добре знае, че Бербатов е много ценен за отбора, защото той има опита, той има погледа и умее да играе с отбор, като с отбор. Докато той е на терена, отбора разиграва топката, владее играта, а след, като той излезна .. се видя, че до последно бяха на нокти в собствената си половина. Има друга задача, не да седи в наказателното на противника, като типичен нападател и да очаква асистенции на съотборниците си. Задачата му е да се включва в разиграванията, да организира играта !

propower
16.04.2009 20:59

Бербо незнам кои те взе в англия ма ще дойдеш си играеш пак в цска и няма ти плаштат ми ти ще им плащаш нещастник.АРСЕНАЛ ще бие ма с 10:0 ви бият шибаняк.Хайде Манчестър оут

nafukan
16.04.2009 20:57

plamkisa: ти си голям пУМЯР бе бахти нещастника си земи та млъкни, че си смешен как може да казвате за бербатов, че не бил фубтолист бе смепшници такива един футболист като вкара 25 гола за сезон с бившия си отбор Тотнам къв е бе палячо мно ясно че е футболист всичките българи сме такива долни и завиждаме обаче така да плюете Бербо.... или па за Роналдо роналдо бил такъв бил онакъв бил смешен и ? мин сезон колко гола има бе тапаци такива такиа професори *evil*

plamkisa
16.04.2009 20:50

Майка ти е на финал!Не се вижда боклука долен,че не може да играе ами и взел мнения да изказва!Нещастник!И да се подценява Арсенал--->тъпоооооооооо *sick*

paco_kl
16.04.2009 20:33

всъщност така съм ядосан на бербо,че му пожелавам и в англия нищо да не вземат тази година.и докато трае световното,той да си стои в къщи и да разсъждава над това дали се раздава на терена

paco_kl
16.04.2009 20:31

1-да го духаш бербо!
2-с какво помогна на отбора си,че и мнение да даваш?
3-искрено се надявам арсенал да ви опънат и да овесите навирените си носове
4-играхте отвратително в португалия,вземет пример от челси и ливърпул
5-и на финал да отидете,барса са критерий за красива игра и феърплей и ще стискам палци за тях.
6-надявам се този път господ да не помага на вас(спомнетсе си финала срещу байерн и срещу челси-бяха по слаби но взеха купата)

MeToDueB
16.04.2009 20:23

на финала срещу най-силния отбор на Света - Барселона. Дано тогава и Юнайтед разберат, че футбола е отборна игра и да играят, като отбор, за да се получи хубав мач .. иначе, ако не го направят, ако не се опитат да разиграват топката, нищо добро не ги чака срещу Барселона, защото Барселона ще доминира през целия мач с много подавания и владеене на играта през целия мач.