Роналдиньо с невероятен гол срещу Крузейро (видео)

19:52
Роналдиньо с невероятен гол срещу Крузейро (видео)
Помните ли времето, в което Роналдиьо играеше за Барселона? В много от мачовете на каталунците бразилецът минаваше на дрибъл по няколко противникови бранители и сътворяваше някои наистина великолепни неща.

След като отиде в Милан, кариерата на бразилеца започна да запада.

По време на мача на своя Атлетико Минейро срещу Крузейро обаче, Рон напомни за най-добрите си години. Той се отличи с гол и асистенция в двубоя. Попадението, което вкара плеймейкърът, си е истински шедьовър. Още по-интересното в случая е, че голът пада в 83-та минута, като в този момент отборът на Рон е с девет души на терена. Звездата на Атлетико извежда своя тим напред в резултата, но в края Крузейро стига до равенство 2:2.

Насладете се на класата на Роналдиньо:


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

damexavi
28.08.2012 09:15

Ех все пак това е Роналдиньо ! ВЕЛИКАН !

Notlike
28.08.2012 07:48

Хората бъхтят, за да стане нещо от тях, Роналдиньо яде и пие.. и пак е по-добър. Съдба, хаха. И после кажете, че всичко било до усилия и талантът няма значение. Рони е най-талантливият футболист, когото познавам, и е удоволствие за мен, че имах възможността да го гледам в най-силните му години. Нито Меси, нито Роналдо не могат да му стъпят на пръста. Великанът си е великан - да сте чули някой да оспори дали има по-добър от него? Аз не, едва ли и ще чуя. Дори и в далечна Бразилия пак си остава същият гений.

catalan
28.08.2012 10:50

И двамата съм ги гледал на живо, и двамата са ми любими футболисти, само че това да кажеш че меси няма талант е доста смешно. Има футболисти ,които нямат особен талант но компенсират липсат му с усилени тренировки всеки ден и строг режим, Меси със сигруност има огромен талант, и не го пропилява както го е направил Марадона на 25 годишна възраст. Роналдиньо също е страшен талант просто на него му попречи това ядене и пиене,защото можеше да постигне много много повече.

Vikingit
27.08.2012 16:24

Идиотите от Милан не можаха да оценят какъв играч е дошъл при тях! Хак им сега, нега ги дънят здраво! Навън. навътре навсякъде!

Johan_Cruyff_14
27.08.2012 17:32

То и не се случва това за пръв път. Ако си спомняш, ситуацията с Ривалдо беше същата. Треньорът(Ван Гаал) искаше да го махне, Милан го взеха и Анчелоти го прати резерва заради Руи Коща. Контузиите също бяха ключов фактор... А за Рони - НЕНОРМАЛЕН!!!*cup*

greenhool
27.08.2012 14:55

Наистина,от както беше в Барса не съм го виждал толкова надъхан...красота*thumb_up*

ziLonG
27.08.2012 13:44

Кажи му Роналдиньо и друго не е нужно.. Единствен по рода си

marin.aganderov
27.08.2012 13:30

Добър пробив, но изкара изродски късмет, че последния защитник не успя да уцели топката добре и остана в краката му