Хлапето иска дългосрочен договор с Ливърпул

19:43
Хлапето иска дългосрочен договор с Ливърпул
Испанският голмайстор на Ливърпул Фернандо Торес заяви, че е готов да подпише дългосрочен договор с клуба, след като разкри колко много обича тима от стадион "Анфийлд".

Торес е щастлив от голямата подкрепа, която получава от феновете на мърсисайдци. 25-годишният нападател, който според медиите ще има нов контракт до края на сезона, заяви за своя личен сайт:

"Бих искал да остана в Ливърпул за много сезони напред. Тук се чувствам като у дома. Все пак имам този сезон и още четири години от настоящия си контракт. Клубът се отнася брилянтно с мен и аз дължа много на феновете. Те ме приеха като един от тях. Третират ме по същия начин като Стивън Джерард и Джейми Карагър, а това е невероятно. Надявам се да им се отплатя с титлата в Англия, защото мина много време от последната ни шампионска купа. Нямам клауза за откупуване в моя договор, такива клаузи в Англия няма. Двата клуба се разбират за играча и той подписва."

"Ел Ниньо" освен това отрече категорично варианта един ден да заиграе за Реал Мадрид. Иконата на феновете на Атлетико Мадрид допълни:

"Реал Мадрид не са най-големият клуб в играта. Има клубове като Барселона, Милан, Байерн Мюнхен и Интер. Това не е клубът, който може да привлече моя интерес, защото аз съм от другата страна, аз съм юноша на Атлетико. Не мога да си се представя с екипа на Реал Мадрид. След няколко години бих искал да играя в Серия "А". Ще бъде хубаво да играя в трите най-големи лиги в света - Испания, Англия и Италия."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SG_favorit_
18.04.2009 20:58

Стивън Джерард и Фернандо Торес са истински таланти във футбола...
И щом малкият иска да играе в Ливърпул със сигурност няма да му откажат... *wink*

LFC_and_CSKA_N1
16.04.2009 22:12

Той така казва , че иска да играе в другите първенства (в отборите) , но не ми се вярва да се откаже от Ливърпул .. със Стиви Джи и другите се справя прекалено много добре ..

bacardy_breezer
16.04.2009 21:58

Като иска да играе в Серия "А" да отиде в Интер - едно нападение Ибра - Торес хич няма да е лошо (Интер не са ми любимци ,но за мен Златан и Торес са най-големите нападатели в момента) *wink*

DavidSilva
16.04.2009 21:28

Няма какво да кажа - Торес the best f0rever! Ливърпул са едно цяло и жинаги 6те е така

LFC_and_CSKA_N1
16.04.2009 20:09

Исках да кажа .. целият отбор е едно семейство .. те , един без друг немогат *stop* .. всеки се доказва колкото може .. това е ЛИВЪРПУЛ!!! .. YNWA

LFC_and_CSKA_N1
16.04.2009 20:08

Целият отбор е едно цяло .. няма Торес , няма Джерард .. Това е един ВЕЛИК отбор който се бори с дух и сила и доказва колко добър е той ..

MeToDueB
16.04.2009 19:55

Няма защо да те оплюват, защото това е чистата истина. Ако не е той и Джерард (единия без другия не може обаче) Ливърпул няма да е толкова добър. Добре, че са тези двама футболисти, за да бъде това отбор.

benjakis_
16.04.2009 19:51

Най - добрия нападател в света за мен ( лично мнение) недейте да ме оплювате... понеже само това можете *smile* всеки си има вкус и преценка и това е моята , че Фернандо Торес е най - добрия и пасва на играта на моя любим отбор Ливърпул и най - вече си паснаха и много със Стивън Джерард *stop* *party* *thumb_up* Понеже тоз сезон са почнали 13 мача заедно като титуляри и 11 от тях са спечелени виждате за какво разбиране си говорим... дано следващия сезон да имат повече мачове заедно да докажат на какво са способни когато двамата са на терена!