Феро: Доволен съм от победата, но не бива да се главозамайваме

22:02
Феро: Доволен съм от победата, но не бива да се главозамайваме
Старши треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов бе доволен от представянето на момчетата си при успеха с 2:0 над Черноморец, но предупреди, че все още е рано да се правят някакви генерални изводи.

„Когато има нерви и напрежение, значи събитията на терена предразполагат треньорите да взимат отношение. Стана мач, във всяко отношение. Открит футбол, положения пред двете врати, така трябва да се играе, това е футболът, който може да върне феновете под стадионите,“ заяви Спасов. „В един момент мачът излезе от нашия контрол, но въпреки всичко бяхме ефективни, вкарахме два гола. Добър мач и за двата отбора.“

Ботев вкара и трето попадение, което не бе зачетено:„Няма камери, няма телевизии, няма как да твърдя нещо за непризнатия трети гол. Когато изгледаме ситуацията, можем да коментираме.“

„Срещнахме три отбора, които диктуват модата в нашия футбол. Ние сме нов състав, възможно е в хода на мача, независимо дали в началото, да проявим колебание. Тези неща изискват технологично време, да натрупаме мачове заедно. Момчетата направиха много хубави неща в това тежко време, много съм доволен от старанието им,“ коментира Феро за по-трудното начало на мачовете за Ботев.

Стефан Станчев се контузи още в началото на срещата, и бе заменен. „За нещастие получи неприятно разтежение. Но включването на Данчо бе успешно, затова не се усети. Трябва трайно лечение, започва от утре, но ги има тези неща във футбола,“ обясни Спасов.

„Допуснахме неточности в дефанзивен план, ние сме реалисти, но не бива да се главозамайваме. Предстои ни мач с Монтана, от утре започваме да се настройваме за него, за да търсим само три точки там,“ завърши умерено Ферарио Спасов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация