Ливърпул – Ман Сити, спечелен

11:19
Ливърпул – Ман Сити, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Август: 11 познати от общо 24 мача - 45.8%

► Залог на деня за 26.08.2012 г.



Среща между два съперника с очевидни проблеми в отбрана в началото на сезона. Ливърпул допусна 3 гола в първия кръг от УБА, а Манчестър Сити два от Саутхямптън вкъщи. За Ливърпул смело може да се каже, че неговият стадион е неговата крепост и тимът, дори да не печели постоянно, то доста рядко допуска да бъде победен у дома. На "Анфийлд", червените са други в психологическата си настройка в сравнение с представянето им в гостуванията. Мерсисайдци постоянно пресират съперника и търсят попадения, като успеваемостта им в това начинание на моменти е доста спорна, но пък правят това без значение, какво е името на гостуващия тим. Експериментите на треньора на гостите Манчини по време на подготовката да налага схема с трима централни бранители, доведе до сериозна липса на сигурност в дефанса сега. В първия кръг Манчини заложи на схема с 4-ма браните и подбра тези, които изнесоха по-голямата част от мачовете през миналия сезон. Така той се опита да върне увереността на отбора, но от психологическа гледна точка ще бъде необходимо време, докато гражданите стабилизират защитната си игра. Всичката тази несигурност се компенсира от големия избор на играчи в атака и от факта, че който и от тях да започне мача или да се появи като смяна, често се разписва. Днешните съперници не са от тимовете, които ще се надлъгват, а определено ще се надиграват. Сити залага предимно на атаката, а това прави и Ливърпул, когато обаче е домакин. Статистиката също потвърждава това като показва, че в 3 от последните 4 домакинства на Ливърпул на този съперник срещите са приключили при опцията над 2,5 гола. Две от трите срещи с опция за поне 3 гола приключиха с по 4 отбелязани попадения. Ливърпул е длъжен да се реваншира на феновете си за трагичното начало на кампанията, а Манчестър Сити трябва да се опита да защитава титлата си с точки, голове и победи и класиране. Всички тези обстоятелства вероятно ще доведат до доста попадения и днес, а ставката за развръзка с поне 3 гола също си заслужава да бъде избрана.

Прогноза: Над 2.5 гола - коефициент - 1.83

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zarko59
27.08.2012 13:32

и двата бг станаха; Ботев е силен отбор , може да се разчита в кьщи. Берое взе сьщо мача

Bvb5
26.08.2012 23:15

Познах хикса *cup**cup**cup**cup**beer**beer*

bsawhitefang
26.08.2012 20:03

Браво на Георги Сотиров за точната прогноза!

Vikingit
27.08.2012 00:58

*joking**joking* Ти да не си брат му, бе?! Много си приличате!

zarko59
26.08.2012 16:09

Ботев-Черноморец-1, Берое -Етьр-1 ; без проблеми според мен

Vikingit
26.08.2012 16:26

Дали Зарко? Нали знаеш, че Берое и Етър са "братски" отбори. Да видим. Ако се играе - Берое ще бие да. Но, за мен не е сигурно. Сотирис, отдавна ти е време за пенсия! Па макар и млад... *party**party*

zarko59
26.08.2012 16:08

хикс пьрво полувреме краен резултат -2

greenhool
26.08.2012 12:42

Аз го виждам Х хк и Х в 2... успех на всички