Арсенал може да спечели Шампионската лига

21:22
Арсенал може да спечели Шампионската лига
Бившата звезда на лондонския Арсенал и настоящ футболист на Виляреал Робер Пирес заяви, че "артилеристите" имат всички необходимо, за да спечелят Шампионската лига през този сезон.

Пирес, чийто тим отпадна от Арсенал в четвъртфиналите на лигата, заяви:

"Те могат да стигнат далеч. Това е голям тим, пълен с потенциал, скорост, свежест и младост. Аз мога да кажа, че се надявам Арсенал да стигне финал и да го спечели. Продължавам да бъда фен на този отбор, който играе футболът, който харесвам."

Французинът заяви, че е щастлив от начина, по който бе приветстван от феновете и играчите на бившия си клуб при първото си завръщане в Лондон с екипа на друг тим. Той допълни:

"На лично ниво, беше много хубаво, невероятно! Да ви кажа честно, аз не очаквах такова посрещане.Знам, че бившите съотборници не се забравят, но снощи всички докоснаха сърцето ми. Освен това, аз открих един хубав стадион, който не познавам отпреди. Въпреки нашата загуба, този мач ще остане завинаги в моята памет, това беше страхотно изживяване за мен."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pesh00
16.04.2009 23:50

Хаха Челси нямат никав шанс.. АРСЕНАЛ Шампион *smile*

wba
16.04.2009 22:16

Арсенал да не се бутат там къдет не им е работата.Кво заслужават бе.Биха Вилареал и вече шампиони.Ся ако отстранят Манчестър тогава да имат някви надежди.Тая година Челси ще спечелят.Просто им е време с тоя собственик

pesh00
16.04.2009 21:44

Да заслужава го повече от всеки отбор.

angel_hi
16.04.2009 21:36

Дано я спечели най-накрая заслужава го Arsenal Forever!!!!