Ох Льовен – Андерлехт, спечелен

16:04
Ох Льовен – Андерлехт, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Август: 10 познати от общо 23 мача - 43.5%

► Залог на деня за 25.08.2012 г.



След няколко дни на Андерлехт му предстой съдбоносен мач за клуба и финансите му като цяло и днешното гостуване на Ох Льовен се оказва почти излишно за него. Гостите загубиха през седмицата гостуването си в Кипър на АЕЛ Лимасол с 1:2 във финалния плейоф за попадане в груповата фаза на Шампионската лига и сега ще съхранят сили за реванша. Това бе потвърдено и от треньор на Андерлехт, който не взе в групата за това гостуване голяма част от основните играчи. Нападателят Мбокани, Биглия и вратарят Прото няма да пътуват за тази среща. Титулярната двойка централни бранители на гостите Василевски и Коуате също няма да вземат участие в мача с Льовен. Ще има и някои размествания на позициите на останалите играчи, като заместници на основните играчи Андерлехт определено може да предложи, когато срещите са от вътрешното първенство. Точно поради този факт и предвид мащабите на двата клуба е трудно да се повярва, че домакините ще успят да победят гранда, въпреки нестандартната му формация и спорната му мотивация. Льовен е черна котка за Андерлехт, след като го победи миналия сезона тук с 2:1, а в гостуването си завърши 0:0. Льовен се слави и като типично домакински отбор в Белгия и се осланя предимно на точките набрани пред собствените си фенове. Домакините играят доста често с презумпцията просто да не загубят, независимо от съперника. От изиграните до тук 4 срещи домакините вече имат 2 равенства и нямат загуба у дома. Андерлехт преди международни срещи гостува на сходен като възможност съперник (Корктрайк), преди няколко кръга и завърши реми. Тук равенството, освен че изглежда най-логично вероятно, ще задоволи и двата съперника, а ставката за равенство е доста добра.

Прогноза: Х - коефициент - 4.06

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivan75
26.08.2012 15:20

Сотиров,след като много съм критикувал прогнозите на СПЕЦИАЛИСТА,трябва да бъда честен и да ви поздравя за точната прогноза и то с висок коефициент!

holigan4e
25.08.2012 19:25

има логика да е Х , защото на Андерлехт им предстои домакинство срещу АЕЛ Лимасол и имат да си наваксват , защото в предишния двубой АЕЛ Лимасол победиха с 2:1