Реферите трябва да пазят Пато

15:49
Реферите трябва да пазят Пато
Вицепрезидентът на италианския гранд Милан Адриано Галиани поиска от италианските рефери да осигуряват по-голяма защита на младия бразилски нападател на "росонерите" Алешандре Пато.

От Милан се оплакват през последните седмици, че след Кака, сега и Пато е обект на груба игра от страна на защитниците, а Галиани заяви днес, че е притеснен за здравето на младия "кариока".

"Той става основна цел за защитниците още щом стъпи на терена. Надяваме се, че няма да се получи същата ситуация като с другите млади състезатели и той да не остане статичен заради страх от контузии. Бранителите винаги ритат нападателите, но отношението към Пато е доста войнствено. Реферите обаче трябва да решат дали това е правилно или не. Съдиите не трябва да пазят никого, но трябва да сложат края на наистина грубите влизания и аз се надявам това да стане факт още в следващия ни мач", заяви Галиани.

В неделя третият във временното класиране Милан приема Торино в поредния кръг от италианската Серия "А".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hooli
16.04.2009 23:18

ем така е, те направо го мачкат, малко по млад и вече... трябва гатузо да влезне в игра, като се оправе да им покаже какво е грубо игране.