"Жалко, че няма да предават Берое - Етър по телевизията"

19:55
"Жалко, че няма да предават Берое - Етър по телевизията"
Берое и Етър са отбори, които наистина играят футбол и жалко, че няма телевизионно предаване, за да могат хората да видят този мач. Това заяви на пресконференция днес наставникът на виолетовите Цанко Цветанов преди гостуването им в Стара Загора.

"Очаквам да стане хубав мач. Условията в Стара Загора ще бъдат добри. Домакините трябва да бъдат похвалени за това, че направиха чисто нов терен, оправиха си стадиона, осветлението. Берое трябва да е пример за нас и Етър като клуб да се развива по същия начин, що се отнася до базата. Срещат се два от най-добрите провинциални отбори у нас, бивши шампиони на  България. Вярвам, че ще се получи добър двубой. Берое също като нас играе открито, има футболисти, които обичат да играят с топката, така че ще има надиграване и да победи по-добрият. Очаквам футболен празник в Стара Загора и жалко, че няма предаване по телевизията, за да могат да видят футбола, който  играят Берое и Етър. Но ние не отиваме само да поиграем футбол, а да спечелим", заяви Цветанов.

"Контролата със Светкавица беше повече за физически тонус. Ивайло Русев все още е далеч от завръщане", поясни треньорът.

Цанко Цветанов призна, че старозагорци познават по-добре неговия отбор.

"В интерес на истината, те ни познават по-добре. Ние имаме поглед върху играта им, гледах им два мача, но там помощник-треньор е бившият ни капитан Александър Томаш, който  познава нещата в Етър отвътре", добави бившият национален защитник и бронзов медалист от САЩ'94.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация