Трансферен дневник, 24 август: Интер няма спирка

18:16
Трансферен дневник, 24 август: Интер няма спирка
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар днес:

Алжирският вестник "Алжери Соар" твърди, че бившият вратар на ЦСКА Райс Мболи е пред трансфер в отбор от италианската Серия "Б". Ако сделката се провали, агентите на играча ще направят всичко възможно да го уредят в клуб от Чемпиъншип, пише "Меридиан мач".

5.html">Юношата на Левски Доменик Аврамов подписа днес професионален договор с клуба. Контрактът е за срок от 3 години, съобщава официалният сайт на сините. Доменик Аврамов е роден на 9.02.1993 година. Младият нападател е част от отбора на юношите старша възраст, който участва в първенството на Елитната юношеска група до 19 години.

Интер привлече уругвайския защитник Алваро Перейра от Порто (Португалия). Футболистът пристигна днес в Милано, за да премине медицинските прегледи и да финализира трансфера си.

"Невероятно е да бъда тук. Все едно сънувам. Това е много специален момент в моята кариера - да играя в клуб от световна величина", каза бранителят през италианските медии.

Италианците ще платят 10 милиона евро на Порто, плюс още 3, 5 милиона евро бонус. 26-годишният Перейра премина в Порто през 2009-та година от румънския Клуж.

Селекционерите на ФК Кубан Краснодар проявяват сериозен интерес към атакуващия полузащитник на Газиантепспор Ивелин Попов, пише в своето електронно издание руският ежедневник "Спорт-експрес".

Страните вече са постигнали принципна договореност, очаква се сделката да бъде оформена в най-близко време. Веднага след подписването на договора най-младият капитан на националния отбор на България ще се присъедини към краснодарци, пише Григорий Телингатер в "Спорт-експрес".

Манчестър Юнайтед - 5.html" target="_blank">Алекс Фъргюсън, призна, че няма новини около евентуалните трансфери на Димитър Бербатов и Луиш Нани. Двамата вероятно ще напуснат 19-кратните шампиони на Англия, като спекулациите около бъдещето им продължават в последните дни.

"Трябва да бъда честен с вас и ви казвам, че няма развитие по тези въпроси. Оставащите няколко дни до края на трансферния период ще минат много бързо. Сигурно е, че няма да взимаме други нови играчи", добави шотландецът", заяви Сър Алекс.

Той призна, че Юнайтед няма да купува повече футболисти това лято.

Младият Анхело Енрикес от Универсидад де Чили ще се присъедини съвсем скоро към Манчестър Юнайтед. До момента червените дяволи купиха Робин ван Перси, Шинджи Кагава, Ник Пауъл и Алекс Бутнер.

Валенсия ще привлече френския национал Али Сисоко от Олимпик Лион, съобщиха от испанския клуб. 24-годишният ляв бек ще подпише договор за четири сезона с бяло-черните.

"Той има невероятен опит за своята възраст. Има мачове снационалния отбор на Франция, както и участия в Шампионската лига. Физически е много здрав", заяви Браулио Васкес, спортен директор на Валенсия.

Олимпик Лион ще получи около шест милиона евро за бранителя. Сисоко ще замени продадения от Валенсия в Барселона испански национал Жорди Алба.

Крилото Виктор Моузес ще премине от Уигън в Челси. 21-годишният нигериец беше трансферна цел на европейския клубен шампион още от края на миналата кампания. През лятото Уигън прие едва петата оферта на лондончани за Моузес. До момента Челси привлече бразилеца Оскар, белгиеца Еден Азар и германеца Марко Марин. Уигън ще получи около девет милиона лири за трансфера на Виктор Мозес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dido9718
25.08.2012 01:14

Абе кво ви бърка Челси колко пари дават за трансфери поне ги дават за играчи които си заслужават Азар Оскар Азпиликуета като имат пари да си ги харчат със здраве !!!!!

ayay
24.08.2012 22:49

Как САФ няма да прави още трансфери,пак ще ни смазват,трябва още на 3 поста играчи,десен бек,централен бек в отсъствието на Рио и отделно ни трябват и 2 плеймейкъра,за да сме силни,а също много искам и Иско!!!!!Ама винаги с пръст в уста оставаме!!!!!

plamenchooo
24.08.2012 21:48

Забравили сте Сесар Аспиликуета в Челси *silent*

WaynU
24.08.2012 18:47

ами не Интер а Челси няма спирка.......

chelsea_marinov
24.08.2012 19:01

Нямаме спирка този сезон другият и по другият няма да купим играч слушай ме какво ти казвам *wink*.

mario93
24.08.2012 18:56

Стига ле само Челси ви е в устата,като обичате да го споменавате ми минете от Челси,като толкова го обсъждате.Имаш крава пиеш мляко,нямаш крава няма да пиеш.Имат пари Челси,копуват

Deco_Sneijder
24.08.2012 18:25

Супер трансфер за Интер,Алваро Перейра е страхотен и ще се разбират добре с бившия и настоящия му съотборник Фреди Гуарин *smile*.
Валенсия пък намери супер заместник на Жорди Алба,в лицето на Сисоко *smile*.
Челси привлече през лятото и брата на Еден Азар-Торган Азар който ще се състезава за резервите през този сезон.Също така Сесар Аспилисуета подписа с Челси преди 1 ден,как може да сте толкова не информирани...*smile*

sn1peRoV
24.08.2012 18:40

Не се учудвай , в Уинър всичко е възможно *smile*