Рангелов вкара при победа на Люцерн в ЛЕ (видео)

10:08
Рангелов вкара при победа на Люцерн в ЛЕ (видео)
Нападателят Димитър Рангелов реализира първия гол за Люцерн при победата с 2:1 у дома срещу белгийския Генк в първия мач от плейофите в европейския клубен турнир Лига Европа. Българският национал се разписа още в седмата минута и даде важен аванс в полза на швейцарския отбор.

Само пет минути по-късно Йеле Фосен изравни за Генк, но Адриан Винтер донесе победата в полза на Люцерн в 71-ата минута. Рангелов започна като титуляр и остана на терена през всичките 90 минути.

В друга среща от квалификациите за Лига Европа Твенте с вратаря Николай Михайлов в състава си загуби с 1:3 като гост на Бурсаспор.

Насер Шадли даде аванс в полза на холандците след половин час игра, но Пабло Батая изравни преди почивката. През втората част попадения на Станислав Шестак и отново на
аржентинеца Батая донесоха успеха с 3:1 в полза на турския тим. Михайлов игра през цялата среща за Твенте.

Българският страж на Шериф Тираспол Владислав Стоянов също беше титуляр, но не успя да помогне на молдовците да избегнат загубата с 1:2 у дома от френския гранд Олимпик Марсилия. Джордън Аю се разписа на два пъти във вратата на Стоянов, а точен за Шериф беше Томислав Пайович.

Живко Миланов игра цял мач при загубата на Васлуй с 0:2 като домакин на Интер. Головете на Естебан Камбиасо и Родриго Паласио се оказаха достатъчни за лесната победа на италианския гранд в Румъния.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари