Тромсьо – Партизан, спечелен

14:41
Тромсьо – Партизан, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Август: 9 познати от общо 21 мача - 42.9%

► Залог на деня за 23.08.2012 г.



Победителят от тази двойка ще си осигури стабилни приходи и участие в международните клубни турнири до края на 2012 година. Двубоят е ключова и за двата съперника, но поне в тази първа среща предимствата определено са на страната на домакините в нея. Тромсьо ще предложи на съперника си температура от малко под десет градуса, изкуствена настилка и вероятно дъжд по време на мача. Силните изяви пред собствените фенове се превърнаха в практика в представяне на домакините и днес вероятно те няма да направят изключение. Тромсьо е един от двата тима в Норвегия, които нямат загуба пред собствена публика, като е допуснал и само 5 попадения в мрежата си. В изминалия кръг днешните домакини отстраниха по-класния тима на Металист Харков и достигнаха доста трудно до тези решителни срещи със сръбския си противник. Тромсьо се представя доста зле в шампионата и почти няма шанс за се класира на позиция, даваща му право на участие в квалификациите на континенталните турнири и догодина и то главно поради слабите му изяви навън. Така най-прекият път към евентуално ново участие в Лига Европа е турнира за Купата на Норвегия, където през изминалия уикенд Тромсьо елиминира още един съперник след икономична победа вкъщи. Така домакините спестиха сили вероятно и за днешната среща, а и евентуалното финансово постъпление от попадане в груповата фаза не е без значение за никой отбор, а какво остава за Тромсьо. Партизан е раздиран от скандали. Част от играчите бойкотират треньора, напускат тренировки самоволно и някои от тях дори не пътуваха за тези среща. Финансовите затруднения в отбора не остават скрити за никой, а и пълният лазарет допълва тежката ситуация. Балканските тимове играят доста трудно в гостуванията си, а и днес при подобни специфични обстоятелства шансовете на Партизан ще бъдат сведени до минимум. Гостите ще разчитат на изчакване в собствената половина и отбранителна тактика и евентуален благоприятен резултат за реванша. И двата съперника са типично домакински отбори. Тромсьо е задължен да вземе преднина преди да гостува, а и е доказал, че успяват да използват домакинското си предимство по най-добрия начин независимо от ранга на съперника си.

Прогноза: 1 - коефициент - 2.18

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zarko59
23.08.2012 17:02

на изкуственна настилка и при 10 градуса, ис тези скандали как да не го играя -1 тромсьо ?! като се прибави аик-цска-2, и васлуй -интер-2 става супер..!

Vikingit
23.08.2012 14:54

5 двойки- На Живо- ПП -2. Голове за госта пп. Краен-2.ЦСКА (Москва), Нюкясъл, Марсилия, Интер, Ливърпул. Това ми е играта. Да видим само с какви средства ще е. Май май на дребно.