Неймар издъни Сантос в Рекопа Судамерикана (видео)

11:30
Неймар издъни Сантос в Рекопа Судамерикана (видео)
Отборите на Универсидад де Чили и Сантос Сао Пауло не успяха да се победят в първия мач от Рекопа Судамерикана, като срещата завърши наравно 0:0.

В сблъсъка между победителите в Копа Судамерикана и Копа Либертадорес, бразилската звезда на Сантос Неймар пропусна дузпа за нарушение срещу самия него в наказателното поле от Себастиан Мартинес. Бразилският национал нетипично за себе си стреля много високо над вратата.

Рекопа Судамерикана е еквивалентът на Суперкупата на Европа, а победителят се излъчва след две срещи. Реваншът в Сао Пауло е на 26 септември.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zipovic
24.08.2012 05:33

нз 6то бяха минусите но както и да е като4ели не сам прав

marioooooooo
23.08.2012 22:21

И каква беше извънката не мога да разбера.Неймар се подхлъзна и затова я изпусна.Се пак на всеки се случва.Случвало се е на Джон Тери,Уейн Руни,Дейвид Бекъм.

zipovic
23.08.2012 15:45

кво др може да се о4аква от НЕЙМАР хахаха 4е и меси е дънил барса и роналдо е дънил реал но нямам думи за тоя неймар нали бил по добър от МЕСИ и РОНАЛДО хахахаха той в БРАЗИЛИЯ не става камоли в ИСПАНИЯ или АНГЛИЯ там пак 6те му е 100 пъти по трудно *wink*

Livepool_fan
23.08.2012 13:31

Това, че пропусна дузпа не го прави грешник за отбора си. Сам на гърба си носи Сантош, като във всеки мач вкарва и гол, и асистира за гол. Този мач беше изключение, но и лошите условия си оказаха влияние. Прави ми впечатление, че напоследък (особено в мача на Бразилия с Швеция) Неймар започна да се отпуска и да се отърсва от напрежението, което е лоша новина за всички критици. Просто Бразилия не я виждам без това момче. Той е най-важният играч на отбора, без него не могат да вкарат гол. Консуматора Дамиао се възползва от изключителните отигравания и асистенции на Неймар. А за Сантош наистина прекалява с индивидуалната игра, но ако видите какво представляват съотборниците му, ще го разберете. Провалят всяка създала се ситуация. Неймар е много над нивото им, като донякъде това може да се каже и за Гансо. Скоро всички ще разберат що за талант е това момче.


23.08.2012 13:40

Браво!Плюс от мене.И май си един от малкото тук които знаят не само позициите на играЧите , но и ролите им

martinchoooyyy
23.08.2012 12:36

Всеки има лоши мачове , на всеки се случва да греши .
Момчето е много младо , но има талант .. може много хора да го критикуват , че ако отиде в по-голямо първенство няма да е толкова "добър" , но времето ще покаже . Човек се учи от грешките си и ако той продължава да тренира и да играе на високо ниво след някоя друга година ще бъде много по - добър футболист , без значение дали ще играе в Сатнош , Барса , РМ или някой друг клуб . *smile*

mrkamenica
23.08.2012 12:35

аве човека се подхлъзна, не е той виновен