Велев: Червените са качествен тим

10:27
Велев: Червените са качествен тим
Треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев потрива доболно ръце, че доскорошните футболисти на черно-белите няма да излязат с екипа на ЦСКА в събота в двубоя между двата отбора. Както е известно, шестима играчи на пловдивчани акостираха при червените веднага след смяната на собствеността на "Лаута". Става въпрос за Джереми Родригес, Юнес Бенжелюн, Сержиньо, Михаил Венков, Илиас Кирякидис и Тасио. Те все още не могат да бъдат уредени с картотеки за червените.

"Тяхното отсъствие ще е плюс за нас, защото те са много качествени футболисти. Но това не означава, че ЦСКА е слаб отбор. Напротив, срещу Черноморец играха много добре и можеха да спечелят. Разполагат с Анисе, Присо, Крачунов и други качествени футболисти", коментира треньорът Емил Велев, цитиран от "Тема спорт".

Кокала отчете, че атмосферата на стадиона в Сливен ще бъде по-различна от тази, която е на "Армията", но това няма да даде някакво сериозно предимство на Локомотив Пд.

" ЦСКА винаги е бил голям дразнител. Момчетата ще бъдат амбицирани да се докажат. Ще бъде труден мач. Нашият отбор още не е сработен, но съм сигурен, че футболистите ни ще дадат максимума от себе си, за да победят", каза още Кокала.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

96_extra_blue
23.08.2012 15:15

наистина са качествен тим който може да играе на ниво в б група дори биха спечелили в група ако ги пратят там!

NaskoLampard
23.08.2012 15:32

Много правилно *smile* но мисля , че трябва първо да се обиграят във В група преди да влезнат в Б *lol* *lol* !!!