Оливейренсе – Маритимо II, спечелен

17:01
Оливейренсе – Маритимо II, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Август: 8 познати от общо 20 мача - 40.0%

► Залог на деня за 22.08.2012 г.



Оливейренсе е един от фаворитите за първите две места осигуряващи промоция в елита на Португалия. Тимът спечели първото си домакинство срещу втория отбор на Спортинг Лисабон и сега в третия кръг от кампания му предстои ново домакинство на дублиращ отбор на един от тимовете от елита. Едва от този сезон вторите отбори на тимовете от елита са част от второто ниво на португалския футбол, но те нямат право на промоция в него, независимо от тяхното класиране. Така пътят пред Оливейренсе към промоция се оказва доста по-лесен, а домакинствата на подобни тимове вероятно ще се превърнат в сравнително лесен източник на пълни комплект точки към актива му. Маритимо II загуби първото си гостуване на Лейшоеш, макар и минимално с 0:1, но е логично да се предположи, че несработената селекция на отбора ще се превърне в лесна плячка за по-амбициозните тимове в тази дивизия, сред които е и днешният й съперник.

Изминалият сезон Оливейренсе беше един от 4-те най-силни домакина в таблицата, а в това първенство отборът отново даде заявка за подобни изяви, които неизменно ще го замесят в битката за челните места. Оливейренсе е добре адаптиран и към втора португалска дивизия и не би трябвало да има проблеми да победи загадката, наречена Маритимо II, като именно това е причината за този стабилен коефициент за домакинска победа тук.

Прогноза: 1 - коефициент - 2.06

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

john_doe
22.08.2012 19:31

Аз го играх единица заедно с Щутгарт и ТПС Турку за 10 лева.Между другото се чудех финландците дали да ги играч над 2.5 гола или единица,но като гледам резултата и двата варианта са верни.