Уволниха Михаел Лаудруп от Спартак Москва

10:39
Уволниха Михаел Лаудруп от Спартак Москва
Старши треньорът на Спартак Москва Михаел Лаудруп беше уволнен заради незадоволителните резултати на тима, потвърдиха от руския клуб на официалния си сайт.

Отстраняването на датчанина идва часове след поражението от Динамо Москва в турнира за Купата на Русия и седем месеца след назначението му през септември 2008 г.

Загубата от Динамо с 0:3 сложи край на надеждите за участие в европейските клубни турнири. Временно тимът на Спартак ще бъде воден от Валери Карпин.

Часове преди да бъде уволнен, Лаудруп даде последната си пресконференция като наставник на отбора.

"Изпитвам някакво странно чувство. Намирам се тук след мач, който можехме да спечелим, а загубихме с 0:3. Но това е основното във футбола - головете. Динамо ни вкара три, а ние нито един", отбеляза датският треньор след загубата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
16.04.2009 11:18

Един велик играч и страхотен треньор, успя да направи от Хетафе доста приличен отбор. Явно обаче, че Спартак нямат потенциал с тези играчи, а не че Лаудруп е некадърен. Според мен той би имал успех в Аглия или отново в Испания.

RUSSIA_FAN
16.04.2009 10:42

Време беше Московският гранд имаше амбиций за титлата а този некадърник ги закопа.Дано отборър се възроди...ДАВАЙТЕ СПАРТАК САМО НАПРЕД И НАГОРЕ *wink*