Жилина – Спартак Търнава, загубен

14:21
Жилина – Спартак Търнава, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Август: 8 познати от общо 19 мача - 42.1%

► Залог на деня за 21.08.2012 г.



Жилина няма загуба до момента като е спечелил 3 пъти в 5-те изиграни кръга до тук и въпреки, че изостава от първия в таблицата Слован, определено е фаворит номер едно за шампионската титла и този сезон в Словакия. В изминалия кръг Жилина не успя да пробие бетона на Ружомберог и срещата завърши 0:0, но въпреки, че не се разписа във въпросната среща словашкият гранд в момента е с второто най-резултатно нападение след само 5 кръга. Класата и реномето на Жилина са всеизвестни и на фона на закъсалите им днешни гости тотално превръщат домакините във фаворит тук. Спартак Търнава се е закотвил доста здраво на дъното, като няма победа до момента. Като гост тимът все още не е отбелязал гол, а за пет мача е поразил противниковата мрежа едва един път. Сериозните проблеми от различно естество, плюс липсата на ниво в селекцията на тима от Търнава, ги обрича на тежка бита за оцеляване до самия края на кампанията. Днешното им гостуване определено не може да се каже, че е сред тези от които е планирано отборът евентуално да измъкне нещо. В цялата си история отборът на Жилина е спечели на 80% от домакинства си на този съперник, като имаше период в който днешните домакини се намираха в серия от близо 10 поредни победи пред собствена публика над Спартак. Гостите загубиха последната си изява извън Търнава, а преди това и домакинство загубиха с категоричния резултат 0:3 в техен ущърб и очаквам и днес да не успеят да окажат съпротива на най-стойностния тим в тази страна. Ставката за среща между толкова неравностойни съперници изглежда повече от привлекателна и определено си заслужава да се опита.

Прогноза: 1 - коефициент - 1.56

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jelko
22.08.2012 00:15

Букитата тръпнат друг път не видели,прогнози да дават живи и умрели *cards* Спри се бре,младеж!

ivan75
21.08.2012 21:21

Сотиров,моля ви не измъчвайте играчите,играта и себе си!Познаваемостта ви е трагична и дано тези,които ви представят като СПЕЦИАЛИСТ скоро ни спестят срещата с вас и вашите неуспешни прогнози.