Венгер: Казах, че ще атакуваме, Пелегрини: Бяха по-добри

08:11
Венгер: Казах, че ще атакуваме, Пелегрини: Бяха по-добри
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер се радваше като малко дете на головете във вратата на Виляреал при победата на "топчиите" с 3:0 в четвъртфинален мач реванш от Шампионската лига. Французинът бе доволен от играта на своите и сподели, че очаква вълнуващи полуфинални двубои с Манчестър Юнайтед.

"Още преди мача казах, че ще атакуваме и ще търсим победата. Играхме добре и създадохме много проблеми на съперника. Доволен съм от скоростта, с която действахме. Този успех ще ни даде увереност. На полуфиналите ще играем с Манчестър Юнайтед и очаквам да се получат вълнуващи мачове. Според мен, много важна ще бъде физическата форма на двата отбора в края на сезона", коментира Венгер.

Треньорът на Виляреал Мануел Пелегрини призна превъзходството на Арсенал и сподели, че англичаните заслужено са продължили напред.

" Арсенал игра по-добре от нас в този мач и в края заслужено спечели. За нещастие те ни вкараха втори гол при първото си положение след почивката. Дори при 0:2 си мислех, че имаме шанс. Много бързо след това обаче получихме трети гол и червен картон, и мачът на практика свърши. Искахме да се класираме на полуфинала, но те бяха по-силни", заяви Пелегрини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dibrik
17.04.2009 05:26

Docker :
От името на всички фенове на Арсенал - (finger) селяк !!!

Docker
16.04.2009 13:07

Той си знае защо.А може и да не знае,защото е неопределимо тъп.

PERSIE11
16.04.2009 11:44

Docker много си зле кво го обиждаш ве споделя само мнение баси тапака си