Алания – Кубан, спечелен

16:14
Алания – Кубан, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Август: 7 познати от общо 18 мача - 38.9%

► Залог на деня за 20.08.2012 г.



Алания Владикавказ започна доста трудно настоящата кампания, като загуби у дома от Спартак Москва, а след това и от Рубин навън. Чак във второто си домакинство за сезона Алания показа, че ще разчита на срещи със съперници от ранга на днешния и то вкъщи, за да се задържи далеч от опасната зона. В третия кръг днешните домакини победиха Терек Грозни с 5:0 преди в изминалия кръг да откраднат и точка в Москва от Локомотив с резултат 2:2. Това ясно показа, че Алания вече преживя периода си на адаптация и сега изглежда готов за решителни крачки осигуряващи й спокойствие в средата на таблицата. Във Владикавказ малко отбори успяват да измъкнат точки извън грандовете, а ФК Кубан Краснодар е доста колеблив в изявите си от сезони наред при визитите си. Гостите бяха напуснати от румънския треньор Петреску, а негов наследник е бившият треньор на Анжи, но едва ли и с него тимът от Краснодар ще надмогне себе си и традициите в това гостуване и ще съумее да избегне поражението. Отборът на Алания е спечелил и двете си домакинства на този съперник, макар и преди доста време и очаквано и днес е фаворит за нова победа. Рано е за сериозни изводи, но въпреки всичко тук домакините разполагат със сериозно предимство и би трябвало да се възползват от него.

Прогноза: 1 - коефициент - 2.40

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jelko
20.08.2012 17:16

Ако имаше и 0,01 % печалба от тези прогнози разбирам.Но с този константен МИНУС не знам що се напъвате изобщо! *wonder*

Vikingit
20.08.2012 16:28

*party**party* Go On

zarko59
20.08.2012 20:31

момчета играта е според мен на гол/гол в Германия, вижте статистиката. почти всеки мач е така, в система и ще има печалби!