"С АВБ начело Тотнъм вече не се бори за четвърто място, а за трофеи"

15:45
"С АВБ начело Тотнъм вече не се бори за четвърто място, а за трофеи"
"След идването на Андре Вияш-Бояш целта на Тотнъм не е да влезе в топ четири на Висшата лига, а да се бори за трофеи", отсече защитникът на шпорите Майкъл Доусън.

"Вияш-Бояш донесе нещо ново в този клуб. Той е човек, който иска постоянно да печели и се опитва да ни придаде увереност. Ентусиазиран е и това заразява всички около него", допълва Доусън.

"Миналият сезон беше много разочароващ за нас, защото влязохме в топ четири, а пропуснахме шанса да играем в Шампионската лига. Но това е футболът. Сега започваме отначало и ще се надяваме на добър старт срещу Нюкасъл", казва още бранителят на Тотнъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GARVANA11
20.08.2012 14:53

ей ама сте много острумни бе *smile*...арсеналчета ми без Ван Перси вас и на фифата ще ви отпишат *smile*..а за неблагодарниците от челси кво да кажа,когато си тръгна от вас челси все още имаха шанс за 3-място не бяха отстранени нито от фа нито от шл...тва че на лампард тери дрогба не им ойдисваше да се жертват за отбора и статуса им на недосегаеми се промени ...тва че играеха не за челси а срещу бояш да ви имам клуба....да припомня че същото беше и в Тотнъм с Рамос,но тва не значи че Рамос не е трениор*smile*успех на арсенал и челси в шл и в шампионата,но Тотнъм ще е мерилото и за челси и за арсенал...*smile*

k1r37o
19.08.2012 00:15

Догодина сигурно ще се борят за първо място... ама в Чемпиъншипа...

drogba9
18.08.2012 17:57

Не подценявайте шпорите нито АВБ това че в Челси не се представи добре не означава че не е добър треньор.

red_army_10
18.08.2012 16:35

Трофеи в КК и ЛЕ бива, ама другото го забравете.