Уест Бромич – Ливърпул, загубен

12:24
Уест Бромич – Ливърпул, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Август: 6 познати от общо 16 мача - 37.5%

► Залог на деня за 18.08.2012 г.



Тази среща ще бъде дебютна в професията за мениджъра на домакините Стивън Кларк. Отборът му, изграден от Рой Ходжсън, почти не претърпя промени в селекционно отношение преди началото на новия сезон и вероятно сега ще води ожесточена битка за своето оцеляване. При мениджър дебютант и липса на адекватна селекция, различно от това представяне ще се приеме за сензация в дългосрочен план. Няма как да се очаква чудо или дори израстване в домакинските редици този сезон, предвид тяхната пасивност на трансферния пазар и посредствените резултати, които те направиха в контролните срещи.

Днес УБА приема  вероятно най-неподходящия си съперник, що се касае до срещи на собствения стадион. От шест домакинства на Ливърпул, Уест Бромич има пет поражения и една победа. Гостите стартираха сезона отново с доста надежди и нов мениджър. Брендън Роджърс вече спечели два мача в Лига Европа и то преди в отбора да пристигне Джо Алън. Сега, с неговото привличане, с острие с открита вече голова сметка, каквото е Борини, и с вездесъщия и напълно възстановен капитан Джерард, Ливърпул изглежда стабилен и опасен. Голямо предимство за червените преди тази среща е, че те вече изиграха няколко мача в Лига Европа и може да се каже, че се намират в пълен състезателен режим. И подобни съперници - от нивото на днешния - не би трябвало да бъдат пречка за възродения Ливърпул.

В следващите два кръга мърсисайдци са домакин на Манчестър Сити и Арсенал и просто не изглежда логично отборът да влезе в тези дербита без победа в първия кръг. Особено предвид съперника.

Прогноза: 2 - коефициент - 2.06

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
18.08.2012 14:31

само той си знае, пък може и да дигне процента.

gos13
18.08.2012 13:43

Прогноза: 2 - коефициент - 2.06 , а не Прогноза: 1 - коефициент - 2.06.