Пепе: Можем да стигнем до финала

14:00
Пепе: Можем да стигнем до финала
Централният защитник на Реал вярва , че Португалия може да стигне до финалите на Евро 2008 .
/>
/> Роденият в Бразилия играч в момента е в Швейцария заедно с националния отбор на Португалия , който ще стартира на Евро 2008 с мач срещу Турция в събота .
/>
/> Пепе заяви , че е много щастлив от начина , по който е бил посрещнат в отбора , но е и стресиран , тъй като тимът не се фокусира върху работата си .
/>
/> "Домакините демонстрират своето уважение към всеки един португалец . Те вярват , че ще преминем групата , в която се намираме . Ние представяме цялата страна и сме изправени пред голяма отговорност" , каза той .
/>
/> "Трябва да отделим вчерашната еуфория от отговорността . Подготвям себе си , така че това да не ми повлияе . Вчера бе показана силата на Португалия , въпреки че е една малка страна ."
/>
/> "Ние , португалците , направихме тази страна велика . Аз и моите съотборници ще направим всичко по силите си да стигнем колкото е възможно по-напред ."
/>
/> За шансовете на отбора си на Евро 2008 той сподели: "Португалия е в състояние да стигне до финала , имаме добри играчи и добър колектив ."
/>
/> Защитникът на "белия балет" отрече да има гарантирано място в схемата на Луиш Фелипе Сколари .
/>
/> "Мисля , че имам много за показване" , заяви той . "Рикардо Карвальо е в тима от много време . Има място и работим усилено . Сколари знае какво иска за тима и в деня на мача той ще избере най-доброто ."
/>
/> Когато бе попитан за първия опонент на Португалия на Европейското първенство , Пепе каза , че Турция влага много усилия там , където е топката и неговият отбор ще трябва да вземе предимство в "качеството на крилата" , за да спечели срещата .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация