Искам целия национал на България в Локо София

15:07
Искам целия национал на България в Локо София
Треньорът на Локомотив София Драгомир Окука заяви, че е изключително впечатлен от националния отбор на България и би искал всички футболисти от на тима да играят при столичните "железничари".

"Всичките ги искам. Впечатлен съм от играта на Станислав Манолев и Станислав Ангелов. Българският тим игра добре в тези две срещи. Не смятам, че ЕЙРЕ и Кипър трябва да бъдат база за сравнение. След тези два мача имате шанс за класиране на Световното първенство", заяви Окука.

Той добави, че в България се дава прекалено малко време на треньорите.

"Погрешно е мисленето на ръководителите, че една криза може да бъде спряна с бързата смяна на наставника. Естествено, че треньорите трябва да са готови за смени, нищо не е вечно в нашата професия.", каза наставникът на Локо София.

Окука заяви още, че държавните органи трябва да се намесят, за да се спре уреждането на мачове, с което се присъедини към призива на Станимир Стоилов и Красимир Балъков. Сръбският специалист обясни и причината за освобождаването на Владимир Джилас, Саша Антунович и вратарят Игор Бонджулич.

"Всеки чужденец трябва да е по-добър от българските играчи. Тримата са добри момчета, но просто не отговорят на това условие", обоснова се Окука.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubomir_88
15.04.2009 20:44

Окука нормален ли е ве .......Как ще навие играчи кат Бербатов ,Стилиян ,Матин и др. в един отбор уе.... *joking*

Hustler01
15.04.2009 19:03

Напълно съм сагласен с peter1985bg и Окука *beer*

peter1985bg
15.04.2009 15:25

"Всеки чужденец трябва да е по-добър от българските играчи. Тримата са добри момчета, но просто не отговорят на това условие"
А, евала за това изказване! От него трябва всички треньори в България да си вземат поука и да правят точно така, ако искаме да имаме футбол.