Играч на Каляри кръшка с приятелка на гаджето си

18:44
Играч на Каляри кръшка с приятелка на гаджето си
Младият нападател на Каляри Алесандро Матри кръшка на приятелката си с нейна колежка и добра приятелка, пише "Спортмедиасет".

Матри обяви преди Коледа връзката си с Костанца Карачоло, която е една от най-известните манекенки на Апенините в момента. Ослепителната блондинка многократно разкриваше, че е лудо влюбена в чаровния нападател на сардинците и отношенията между двамата изглеждаха като американска романтична комедия.

Само четири месеца след началата на романса с Констанца, Алесандро Матри решил да поразнообрази личния си живот и се хвърлил в прегръдките на друг модел - Федерика Нагри.

Странното в случая е, че Нагри често се поява на корици на италиански списания заедно с Карачоло, като двете имат доста съвместни фотосесии, а те станаха известни с това, че заедно се подвизаваха като адреналинки в италианския еквивалент на шоуто "Господари на ефира".

Според медиите на Апенините блондинката и брюнетката са и в много добри приятелски отношения, които обаче доста са охладнели заради шавливия футболист.

Алесандро Матри не е първият нападател, който разбива женско приятелство. Пример за това може да му дава Кристиан Виери, който преди време мина през Елизабета Каналис, а сега излиза с бившата нейна дружка Мелиса Сата.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kraft
15.04.2009 23:43

да му имам проблемите на тоя, тея и двете ако ми паднат просто няма да има прошка, над 5 гола ще им бутна *devil*