Сириус– Хамарби, загубен

13:41
Сириус– Хамарби, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Август: 5 познати от общо 14 мача - 35.7%

► Залог на деня за 16.08.2012 г.



Това в сблъсък от надпреварата за Купата на Швеция, но приоритетите на двата тима преди тази среща са доста различни. Сириус трета поредна година прави повече от сериозни опити за промоция в горен ешелон, там където в момента се намира Хамарби. Очаквано Сириус ще концентрира повече усилия в първенството и гонитбата на евентуална промоция. Това показва и представянето му до момента, като тимът е спечелил 6 домакинства и е загубил 1 и се намира в подножието на върха в таблицата. Обикновено в турнира за Купата на Швеция сили мерят тимове, които се намират в по-горни ешелони и турнира представлява сериозен интерес за тях. Хамарби от доста сезони се подвизава едно ниво под елита и по всичко изглежда, че и този сезон силите няма му няма да стигнат, за да се опита да атакува промоция. Гостите в днешната среща се намират в средата на таблица във втора дивизия, но пък са вторият най-силен тим що се отнася до показателите в гостуванията. Тимът е загубил само 3 от 10 срещи навън, като е спечелил 4 при доста открит футбол. Сезонът за Хамарби смело може да се каже, че е провален и приключил, макар и броят на изиграните срещи да не подсказва за негов евентуален край. Така евентуален щурм в надпреварата на купата на страната може да придаде смисъл на сезона за гостите, а за Сируис е ясно, че приоритетът и този сезон определено е извън настоящата надпревара.

Прогноза: 2 - коефициент - 2.08



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vikingit
17.08.2012 16:04

Сотирис са го оставили на самотек! Ах, ти Сотирис! Ей ти един мач- Етър- Черно море- 1 ! Ха, наздраве!

jelko
17.08.2012 13:18

Резултатут още не е променен.За нищо не ставате целия екип!

jelko
17.08.2012 00:24

Лацио-Малмьо завърши 2:1.Оправи го,Сотирис,да кажеш после,че си свършил нещо *lol*