Черноморец започна подготовка за двубоя в Мездра

12:34
Черноморец започна подготовка за двубоя в Мездра
Тази сутрин футболистите от представителния отбор на "акулите" направиха първа тренировка за седмицата. Настроението у треньори и футболисти е приповдигнато след двойния успех, при мъжете и дубльорите, над един от водещите тимове в страната Литекс Ловеч.

Радостното е, че на тренировката днес излязоха всички футболисти с изключение на възстановяващия се след операция на коленни връзки капитан Пламен Крумов. След близо месечно отсъствие от терените наравно със своите съотборници тренират Александър Стоимирович и Адриан Фернандес. И двамата споделиха, че се чувстват добре и са готови да вземат участие още този понеделник в мача с Локомотив Мездра.
В тренировките на отбора от днес се включиха още двама футболисти с травми. Това са Марин Петров, който пропусна заниманията на отбора през последните няколко дни, заради проблеми с разтежение. Опитния халф премина през основен преглед и медицински процедури и най-вероятно също ще е готов за участие в мача в началото на идната седмица. Вратарят Пламен Колев също пропусна две седмици активни тренировки, заради мускулен проблем, но и той вече е в строя.

През седмицата треньорското ръководство на "акулите" предвижда нормален тренировъчен ритъм. Групата за двубоя с Локомотив Мездра ще бъде определена в събота, след поредната тренировка на отбора. Футболистите ще пътуват за Мездра в неделя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация