Нортхямптън - Кардиф, загубен

16:13
Нортхямптън - Кардиф, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Август: 4 познати от общо 12 мача

► Залог на деня за 14.08.2012 г.

►Нортхемптън– Кардиф

Реформите в Кардиф преди началото на новия сезон са вече факт. Тимът има нови собственици, нов цвят на екипите и дори нова емблема. Амбициите на клуба са големи, а очакванията закономерно надвишават тези от миналия сезон. Тогава Кардиф участва в плейофите за влизане в елита, но неуспя. Тимът привлече от Уотфорд, Хейдар Хелгусон в атака, който се наложи като голмайстор на отбора поне в контролните срещи. Другият новак, ако може да се нарече така завърналият се в отбора Крейг Белами също ще даде сериозна гаранция за попадения. С новите собственици начело сякаш нещата потръгнаха за Кардиф и отборът спечели почти всички контроли, като преди дни разби елитния Нюкасъл с 4:1, а Хелгусон се отличи с няколко попадения. Това ще бъде генералната репетиция за отбора преди началото на срещите от кампания и в селекционно отношение отборът ще започне с най-доброто с което разполага. Карлиг къп традиционно представлява интерес за повече по-сериозни клубове, а Кардиф, макар и да не е част от елита определено има необходимите характеристики за да се причислява към сериозните клубове. При еуфорията обзела клуба и своеобразното ново начало за него, евентуална победата в тази първа официална среща за сезона ще бъде въпрос и на чест. Все пак Кардиф в уелски тим. Нортхемптън освен, че изминалия сезон се спаси доста трудно от изпадне ( само с 4 точки преднина) от Лига 2, завърши и с вторите най-слаби домакински показатели от всички тимове в дивизията в която той се подвизава. Тимът спечели едва 6 от 23 възможни домакинства. Селекцията в домакинския лагер беше повече от скромна като това се видя и от резултатите в приятелските срещи. Тимът загуби доста контроли, като отстъпи дори на резервния отбор на Челси с 0:2. Целата за домакините отново ще бъде само евентуално запазване на мястото им в Лига 2. Срещу съперник пропуснал промоция в елита на Англия миналият сезон и подплатен с толкова амбиции и адекватна селекция сега, едва ли Нортхемптън ще успее да се противопостави. Тук преиграване няма и домакините няма как да си осигурят евентуални нови приходи с изиграването на още една среща при евентуално равенство. Кардиф е с осезаемо предимство пред домакините и трябва да продължи напред.

Прогноза: 2 - коефициент - 1.84


Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jelko
14.08.2012 23:40

Сотирис,искаш ли да залагаш при мен? *cigarette*

LoNsDaLe_
14.08.2012 23:28

Сотиров до сега само следях, но след тоя мач трябваше да се регна. Ти си уникален бе човече, от сутринта си го бях избрал мача, молех се да не го избереш и ти защото ТИ СИ най-слабия познавач на вселената. Абе човек една маймуна ще ги хваща повече от тебе. След като видях че си дал 2-ка веднаха ми стана ясно че тия паляци ще бият на коефицент @5.00, ае сектир майна.

stoena
14.08.2012 18:37

Лестър или Кардиф... ??? Каде да залагам ?!?!? *smile* Сотиров ме изплаши вече....

Tenlive
14.08.2012 18:36

Мнеее,някъде четох,че Кардиф ще излезе с резервите,защото 8 футболиста от отбора били с националният отбор на Уелс,което малко променя ситуацията около прогнозота на Сотирката,успех на всички!*thumb_up*

zarko59
14.08.2012 18:15

мача е така както е прогнозиран!

mistral
14.08.2012 19:34

А, Зарко, като направи световния рекорд и мислех, че си достигнал върха и повече няма да прогнозираш. Но явно искаш да счупите световния рекорд и на двойки*smile* Хубав мач е избрал Сотиров, но червейчето на съмнението, което ме човърка е - дали ще искат Кардиф да играят сериозно за бившата Карлинг къп, при положение, че имат основна цел - промоция. Защото точно Карлинг спъна Кардиф за промоция миналия сезон ( за тези, които са забравили - Кардиф загуби драматично финала от Ливърпул, покрай тези мачове сериозно понижи формата си в Чемпи и в крайна сметка изпусна директна промоция). Много възможно е наистина да се откажат от надпреварата на по-късен етап, а днес да си бият, но за мен съмнението си остава.

devic
14.08.2012 16:30

добър избор сотирка ама е 1.67. аз съм играл - стивънидж - уимбълдън над 2.5, честърфилд-транмиър да се класира: честърфилд, суиндън-брайтън да се класира: суиндън, чарлтън - лейтън ориент х2. добър коефицент ми се получи и му сложих 10ка