Буфон призна пред полугола дама: Юве не заслужава титлата!

11:50
Буфон призна пред полугола дама: Юве не заслужава титлата!
Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон призна в италианското ТВ шоу "Шиамбрети найт", че "Старата госпожа" не заслужава да спечели титлата в Серия "А" през този сезон.

И този път в предаването гостът бе сюрпризиран от красива танцьорка, която този път бе облечена само в няколко... листа хартия. Буфон изглеждаше заинтригуван от представлението на изкусителната дама, но въпреки това намери в себе си мъжество, за да отчете, че битката на "бианконерите" за Скудетото е вече свършила.

"Защитата ни е ужасно тромава и статична. Нормално е, когато допускаме много голове, да губим мачове и да не заслужаваме титлата. Интер показва манталитет на победител", сподели Буфон.

"Много ще ме боли, ако загубим дербито в събота. Искам поне с този мач да зарадваме нашите тифози", завърши вратарят на Ювентус.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wba
15.04.2009 12:22

То от доста време се знаеше,че Интер е шампион.Просто се поддържаше няква интрига,зада не стане безмислени оставащите мачове

angel_hi
15.04.2009 11:54

"Защитата ни е ужасно тромава и статична. Нормално е, когато допускаме много голове, да губим мачове и да не заслужаваме титлата. Интер показ манталитет на победител", сподели Буфон.

Юве са се предали жалко че няма интрига за 1-вото място