Вдигнаха мерника на Да Коща и Вагнер

10:48
Вдигнаха мерника на Да Коща и Вагнер
Неприятни мигове в Левски предстоят за двама от чужденците в тима. Треньорският щаб нарочил Фелипе да Коща, а футболистите - Лусио Вагнер, съобщава "7 дни спорт".

Поводите са различни. Португалецът Фелипе да Коща демонстративно си събрал багажа. Изрусеният халф бе сменен на почивката срещу Локомотив София, но не дочака края на мача и си тръгна от стадиона. 24-годишният халф негодувал дълго време в съблекалнята, побеснял и на собствена воля си взел сака и духнал в знак на протест срещу решението на Кокала да го смени. Както е известно, Фелипе напусна ЦСКА със скандал заради неизплатени суми по време на зимната пауза.

"Да Коща има качества, но до момента е много шум за нищо", твърдят от Левски.

На почивката в злополучния мач с Локомотив София бе сменен и Лусио Вагнер. Натурализираният бразилец втрещил съотборниците си и треньорите със слабата си форма.

"Все едно не е Лусио, а друг човек. Затова не го викат и в националния отбор", смятат в Левски.

На "Герена" обаче искат да запазят спокойствие преди срещата в Ловеч в Литекс в петък.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

denso_90_vn
15.04.2009 15:05

Мустакатия селяндур пак се нацака с топла бира ! хахаха !

Futbulfen
15.04.2009 14:14

Когато Фелипе дойде на Герена вдигнахте аларма до полуостров Мадагаскар..колко бил добър,колко бил ценен за ц(*ка и тем подобни.Сега когато е в криза и според мен тя е само и единствено психическа има коментари от типа на:" А, тоя КОШАра не беше ли при шампионите и дето Борат го отвлече на летището? Същият е май Слаб трансферен ход на Мустака, няма скаутски умения тъпия адвокат." Ех смешници няма да се оправите..червени боклуци

leketoo
15.04.2009 13:37

А, тоя КОШАра не беше ли при шампионите и дето Борат го отвлече на летището? Същият е май *joking* Слаб трансферен ход на Мустака, няма скаутски умения тъпия адвокат.

levski1911
15.04.2009 12:53

Mитре маймуно македонска марш в кочината бе прасе нещастно.

mitre
15.04.2009 11:15

то целия отбор са за изхварляне не го ли разбрахте тъпи гожеда