Везалов: ЦСКА и Лудогорец ще са ни основните конкуренти за титлата

19:41
Везалов: ЦСКА и Лудогорец ще са ни основните конкуренти за титлата
Защитникът на Левски Димитър Везалов, който дебютира със синята фланелка срещу Черноморец е убеден, че отборът ще подобрява своята игра в хода на първенството.

Бранителят гостува днес в дискусионен клуб "Дерби" и отговори на въпросите на представителите на медиите.

"Без да подценявам организацията в Берое, разликата с Левски е много голяма. Тук отговорността е много по-сериозна. Смятам, че представянето ни ще се подобри в хода на мачовете. В сблъсъка с Ботев Пловдив очаквам да победим, но това е футбол. Важното е да покажем една добра игра и да зарадваме феновете", заяви Везалов.

"Публиката трябва да знае, че ни е необходимо и малко време. Взех по нещо от всички треньори, с които съм работил, за да стигна до Левски. Вероятно и аз съм имал необходимите заложби. Разбира се, че в Левски ще се борим за титлата, а ако успеем да вземем и Купата на България. Предполагам, че основната конкуренция ще ни бъдат отборите на Лудогорец и ЦСКА. Не подценявам Ботев, напротив, но все още не са ни и чак толкова познати", каза още Везалов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamkisa
14.08.2012 13:08

Прав си е човека, че между Берое и уефски разликата е голяма. Ние преди 2 години взехме купа, а за уефски остават само калъфки, вечните надежди и новото начало *lol*

jelko
13.08.2012 20:53

Кога стана циганин,кога ти почерня гъза и на тебе шампион да ставаш *lol*

barca_991
13.08.2012 20:11

Тоя прост ли е ЦСКА е в такава криза че яе са на 5 място този сеозн *sad*