Клинсман: Доволен съм, Виланова: Изиграхме мача тактически правилно

08:50
Клинсман: Доволен съм, Виланова: Изиграхме мача тактически правилно
В реванша между Байерн Мюнхен и Барселона драмата от "Стамфорд Бридж" липсваше, защото след първия мач (4:0 за "каталунците") и интригата отсъстваше. Двубоят завърши 1:1, а Тито Виланова, който ръководеше испанците заради наказанието на Пеп Гуардиола, бе доволен от тактическата дисциплина на своите.

"Смятам, че играхме блестящо в тактическо отношение. Знаехме, че не бива да губим топката в средата на терена, защото така ще загубим контрола и върху целия мач. Тогава вероятно домакините щяха да използват много по-пълноценно опасни футболисти като Лука Тони и Франк Рибери", сподели помощникът на Гуардиола.

Треньорът на Байерн Мюнхен Юрген Клинсман коментира, че при 1:0 в полза на неговия отбор се е появила надежда. Наставникът на германците каза, че обрат в общия резултат е би възможен при втори гол за "баварците".

"Доволен съм от представянето ни. Преди мача беше химера да си мечтаем за класиране на полуфиналите. При 1:0 се появи искрица надежда, а ако бяхме вкарали и втори гол, чудото можеше да стане. Днес направихме добър мач и със сигурност ще си извлечем доста поуки", коментира Клинсман.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация