Руса фенка на Аякс куфее след шут в аут на любимците си (видео)

16:51
Руса фенка на Аякс куфее след шут в аут на любимците си (видео)
Интересен инцидент се разигра по време на мача от първия кръг на Ередивизи между Аякс и Аз Алкмаар.

Руса фенка на домакините се заблуди, че нейните любимци са вкарали победен гол в последните секунди на срещата и започна да се радва без да осъзнава, че всъщност топката се е спряла във външната страна на мрежата.

Иначе Аякс едва се спаси от поражението в тази среща. Амстердамци поведоха в деветата минута с гол на Ван Дер Вил, но две попадения на Жози Алтидор след почивката дадоха инициативата на гостите.

Седем минути преди края Сигхорсон изравни, а накрая домакините дори заблудиха част от феновете си, че са вкарали победен гол...



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mincho97
13.08.2012 17:27

Такива "фенове" ли са ? Те ходят на мач да се забавляват не че нещо разбират от футбол....

DuX4o0
13.08.2012 19:55

Тука си много прав те никога не гледат мача! Преполагам идват заради коч компанията *wink*

mincho97
13.08.2012 18:02

Бил съм на стадион и мога да ти кажа че е точно така. "Феновете" викат когато има гол, но не им пука особено за двубоя. Те целият мач блеят на някъде и само при гол или някоя възможност викат. Говоря за женските фенки.*lol*

gQg
13.08.2012 17:58

БОЖЕ МОЙ ТОВА ТРЯБВА ДА Е НАЙ-ГЛУПАВИЯ КОМЕНТАР, КОЙТО СЪМ чЕЛ В ТОЗИ САЙТ, А ТЕ СА МНОГО!!!! На мач се ходи не за да коментираш кой, как трябвало да изиграе ситуацията, а за да ПОДКРЕПЯш отбора си и да се забавляваш, но ти явно никога не си бил на стадион.