Оцелул Галац– Клуж Напока, спечелен

15:58
Оцелул Галац– Клуж Напока, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на
Winner.bg.

Статистика:

м. Август: 3 познати от общо 11 мача - 27.3% успеваемост

Залог на деня за 13.08.2012 г.

Оцелул Галац– Клуж Напока

Шампионът на Румъния Клуж започна леко колебливо изявите си в новия шампионат, въпреки, че след три кръга няма поражение. Клубът отдели сериозно внимание на квалификациите в Шампионската лига, което отне част от концентрацията му и така пострадаха изявите му на домашна сцена. Сега до следващите международни срещи с Базел има достатъчно време за Клуж да навакса пропуснатото с изиграването на две срещи в шампионата.

В пет от общо осемте си визити на този съперник гостите си тръгнаха като победители и само веднъж загубиха. Сега всички предпоставки да спечелят и днес са налице. Оцелул Галац притежава значително по-слаба селекция от тази на гостите и логично стартира колебливо с показатели 1-1-1 до тук, като неизменно допусна поне по едно попадение и в трите си срещи. Този сезон Оцелул няма как да се надява на класиране в челото на таблицата при настоящото си състояние. Днес проблемите в домакинският лагер ще бъдат значителни и поради накзалнието на Любинкович и отсъствието на неговият евентуален заместник Силвио. Клуж стартира с две ремита, след което победи категорично Васлуй с 3:0 вкъщи и днес трябва да запише нова победа и да затвърди мнението, че в момента е най-добрият румънски отбор.

Прогноза: 2 - коефициент - 2,15

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация