Челси и Ливърпул направиха мача на сезона след лудо 4:4 в Лондон

23:33
Челси и Ливърпул направиха мача на сезона след лудо 4:4 в Лондон

Челси отстрани Ливърпул след страхотен мач на "Стамфорд Бридж", завършил при резултат 4:4. "Сините" се класираха на полуфинал с общ резултат 7:5

 След 45 минути игра на "Стамфорд Бридж" мърсисайдци водеха с 2:0 след голове на Фабио Аурелио в 19- а минута и Шаби Алонсо в 29-а минута от дузпа.

Момчетата на Рафа Бенитес  бяха по-добрият отбор на терена и въпреки липсата на своя капитан Стивън Джерард, "червените" имаха реален шанс да отстранят своя съперник.

След почивката Челси изглеждаше напълно преобразен. Домакините стигнаха до гол само пет минути след началото на второто полувреме. Никола Анелка центрира отдясно, Дидие Дрогба леко чукна топката към вратата, Хосе Рейна сбърка фатално и Челси намали на 1:2. В 57-а минута Алекс с топовен шут изравни резултата, а в 76-а минута Франк Лампард получи пас от Дрогба и "сините" осъществиха пълен обрат в този мач - 3:2.

Точно когато всички мислеха, че мачът е свършил, първо Лукаш Лейва в 81-а минута, а после Дирк Кайт в 82-а вкараха два мълниеносни гола за мърсисайдци, чиито фенове отново започнаха да мечтаят.

Минута преди края обаче отново Франк Лампард с красив удар оформи крайното 4:4 и прати Челси на полуфинал.

Челси - Ливърпул - 4:4

0:1 - Аурелио -19 мин
0:2 - Шаби Алонсо -29-д
1:2 - Дрогба - 50 мин
2:2 - Алекс - 57 мин
3:2 - Лампард -76 мин
3:3 - Лукаш - 81 мин
3:4 - Каут - 82 мин
4:4 - Лампард - 89 мин


Ето и съставите на двата отбора:

Челси : Петър Чех, Бранислав Иванович, Ашли Коул, Рикардо Карвальо, Алекс, Михаел Балак, Саломон Калу (Никола Анелка \' 36), Франк Лампард, Майкъл Есиен, Флоран Малуда, Дидие Дрогба (Ди Санто \'90)

Ливърпул: Хосе Рейна, Алваро Арбелоа (Райън Бабел \'85), Фабио Аурелио, Джейми Карагър, Мартин Шкрътел, Лукас Лейва, Хавиер Масчерано (Алберт Риера \'69), Шаби Алонсо, Дирк Кайт, Йоси Бенаюн, Фернандо Торес (Давид Н\'гог \'80)

Видео от лудия мач ТУК!!!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
15.04.2009 19:10

AriesBG...Значи с теб сме почти набори.... *smile* ...Но май не четеш какво ти пиша.Кой говори за Барса по времето на Ицо.Говорихме как играе в момента Барса със или без Меси.И да ти припомня ако си забравил какво си писал.Че Барса били нищо без Меси или нещо от сорта.Противоречиш си.

zizinho
15.04.2009 19:05

Ако някой си мисли , че този мач е бил нагласен най-добре да не използва думичката "футбол" никога повече.Как Евробоец , като Ливърпул ще нагласи мача си!?!?!?Това е възможно само по нашите терени...И Ливърпул и Челси имат големи амбиции не само в ШЛ но и в първенството.Фен съм на Челси , но смятам че Поол не трябваше да отпадат на 1/4 финал.Смятам, че снощният мач беше достоен за ФИНАЛ , който да се превърне в най-ВЕЛИКИЯ такъв...

Pavel_BG
15.04.2009 13:39

Само дето тия, дето казват, че е нагласен не могат да общснят защо! Как ще подкупят всичките играчи на двата отбора и нито един от тях няма да издаде, че е имало уговорка? Ако са подкупили треньорите, как те биха ги накарали да спират своите отбори, да не бележат повече голове от другите? Ако са подкупили съдията, как той би могъл да накара футболистите да играят до последната секунда на мача с всички сили? Съчувствам на такива типове, които могат само да плюят! Те завиждат на сътвореното от други, понеже не могат да постигнат такова нещо в живота си!

AriesBG
15.04.2009 13:18

idol_bg , аз мачове на Барса съм гледал достатъчно още преди Стоичков да играеше за тях.Нямах намерение да правя анализи на отбора , но просто е факт че Меси е световен феномен.Не съм казал че е лидер на отбора ,има достатъчно по-опитни футболисти от него.Не се заяждам ,но просто е факт че такъв футболист отдавна не е имало ,господ да го пази да ни радва с играта си.Добре си вървеше приказката ,но веднага се намериха и такива дето да почнат да пущат "мозъчни пръдни" от сорта "мача бил уреден","съдията бил купен" и т.н. Такива хора никога няма да могат да се изкефят максимално от един такъв красив мач...

wow_6likaro
15.04.2009 12:55

Нагласен или не не се знае.
Но и да е бил нагласен нека има пове4е такива мачове. Най-малкото мога да се похваля че снощи гледах футбол и дори и да е нагласен, хората ... Феновете жадуваме за такива мачове. надявам се и днес да гледам една такава среща.

MadDaFaka777
15.04.2009 12:37

o0oo00 мно0го0 сте зЛе НагЛасеН друг път иначе мача си беше Перфектен но0 само0 Манчестър Юнайтед *beer*

Aeonflux
15.04.2009 12:21

Офф,айде замълчете!Нагласен бил.Как разбрахте?Защо трябва да е нагласен?Защо да няма един хубав мач?Веднага,има ли 8 гола общо значи е нагласен!

ManUtd87
15.04.2009 12:18

Страхотен мач... нямам думи, дано и дяволите довечера избухнат и да направят такъв мач, след който да продълйат (devil)

brickbat
15.04.2009 12:08

sasho75
аз разбрах и да прав си - добре го нагласиха

sasho75
15.04.2009 12:03

brickbat
поне го нагласиха като хората-никой да не разбере и да се помни с години-браво за театрото *smile*

idol_bg
15.04.2009 11:10

AriesBG ..Не съм съгласен че Меси прави разликата в Барса.Меси е все още прекалено млад за да прави това.Може би след 3-4 г...и това ще е факт.Ти гледал ли си как играе Барса без него....с оглед на твърдението ти..мисля че едва ли си гледал повече от 1 такъв мач.Най-важните играчи в отбора са двама.Това са хора без които обликът на каталунците наистина е съвсем различен.Имаше период когато и двамата не бяха на терена...и тогава Барса имаше големи проблеми.Тези играчи са Шави Ернандес и А.Иниеста.Ако противниците им знаят това и ги обезвредят то тогава и 3-ма като Меси да играят...все тая.Ако си спомняш съвсем наскоро Аржентина катастрофира с 1-6 насред Боливия.Имах възможност да гледам тоя мач...и ще ти кажа че дори нямаше човек който персонално да се грижи за Меси.Не отричам таланта на това момче..(опазил ме бог)...той е очевиден,но смятам че все още му е рано да бъде лидер,какъвто ти казваш че е.

idol_bg
15.04.2009 10:54

pecata88..Напълно съм съгласен с теб,че Челси ще излъже Барса.Не точно заради английската действителност защото не смятам че стилът на сините има нещо общо с английският футбол.Както между другото и на останалите от голямата 4-ка.Причината поради която смятам че Челси и този път ще е на финал се казва Гуус Хидинк.Личното ми мнение е че тази година ще има прецедент и за първи път в историята ще има повторение на финала от миналия сезон.Сър Алекс е хитра лисица и мисля че ще излъже и Порто и съперника си на полуфинала..който и да е той.След такъв мач като снощния..мисля че сините от Лондон ще влязат крайно мобилизирани в един евентуален финал.И смятам че тоя път ще го спечелят.Плюс това Д.Тери има да изкупва стари грешки.Колкото до Пуул....те май са орисани да губят красиво.Добре че не съм техен фен.Защото аз съм почитател на купите и титлите а не на красивите загуби.

pecata88
15.04.2009 09:56

Ливърпул показаха какво означава думата "дух" и какво представлява един отбор с "характер". Това не се купува с много пари и многомилионни звезди. Все пак лично за мен логичното се случи и логиката и лекото индивидуално предимство си казаха думата. Това беше един сблъсък на гиганти: от игрово, тактическо и ако щеш психологическо естество. Що се отнася до Барса- мисля че ще се срещнат с грубата английска действителност и Челси ще ги излъже много коварно- така както само Дроба умее. От началото на Шампионската говоря че Челси и Арсенал за мен е най-логичния финал и че те са скритите фаворити но да почакаме и ще видим *wink* Що се отнася до Манчо-пожелавам късмет на Берба довечера, защото ще им е много нужен довечера. А за нас остава Премиърлийг *joking*

Docker
15.04.2009 09:46

Мача беше БЕЗБОЖЕН.Честито на Челси.

Futbulfen
15.04.2009 09:20

Уникален мач снощи..за миг забравих всички цели и сметки за головете които Пуул трябва да вкара и се насладих на зрелището.Така както започна тоя спектакъл си казах:Ливърпул е на 1/2 финал.Според мен грешката на Рейна бе фатална за самочувстието на отбора и въпреки,че пак им тряаше само гол за продълженията те намалиха оборотите..след т'ва започна истинското шоу и предаването "гол след гол".Прекрасен 1/4 финал..Ливърпул показа,че никой резултат не може да прави противника сигурен за неговото продължаване,уникален характер подплатен с много спортни качества.За Челси остава радостта и разбира се борбата за титлата..те пук показаха че могат да се "сбият" когато трябва.И все пак червените дишат прахта на сините *wink* ..успех на Челси

radoevmw
15.04.2009 09:19

От каде пък разбрахте че Меси няма да играе срещу Челси това едва ли е вярно.

sasho75
15.04.2009 08:21

Честито на Челси за класирането(засужено) и успех срещу Барса,невероятен мач-велик,респект и към двата тима,жалко за моите любимци,но това е футбола-днес губиш-утре печелиш,а най-невероятното е да чуеш химна на отбора си едновременно в 90-та минута да се пее на Стамфорд и Алианц-това е пичове на запад хоратаи привържениците се уважават,а ние се плюем като .

Goketi
15.04.2009 07:16

Това е един от най-яките и красиви мачове който съм гледал освен този срещъ Ман Юн на финал и където за моя жалост Ман Юн биха *stop*

memorex
15.04.2009 07:07

Велик мач.Много жалко за Ливърпул.Винаги съм се гордял че съм фен на този отбор.Остана утре и Манчо да бият и Ливърпул зема Премиършип *smile*

Pavel_BG
15.04.2009 02:57

Голям фен съм на Ливърпул, но не мога да съжалявам след такъв велик двубой!!! Не мога да повярвам, че след такова зрелище има хора, които продължават да плюят и да спорят чий отбор е по-добър, но искрено се надявам средната им възраст да е под 15 години! На manutd_pz ще кажа, че ще копирам едно от мненията му (сам да се сети кое) във форума и се надявам, че администраторите ще си свършат работата!

NeCkO
15.04.2009 02:45

Пичове аз сам от MUFC и Английския Футбол, но уважавам и двата тима след такова зрелище заслужаваха и 2та отбора да се класират за напред . Такав мач само 2 английски отбора мога да го направят. В Ливърпул никога не сам се самнявал в тях защото те играят с невероятен дух и хъс който никой отбор няма... Невероятен Двубой... *thumb_up*

idol_bg
15.04.2009 02:39

Преди време писах че Хидинк е най-класното попълнение в Челси от доста време насам.Ами големите треньори се виждат в такива мачове.Направи една смяна....(тази на Санто нея броя защото беше в добавеното време),но каква смяна само.След такива първи 35 мин....всеки друг щеше да смени някой от неубедителните централни защитници,а защо не и смешния си вратар.Хидинк обаче направи нещо много по просто.Пусна играч който да умее да задържа топката,с цел да пренесе играта в полето на противника и действията да се развиват далеч от смешния в тоя мач Чех.Когато това стана...Дрогба и Лампард вече имаха много повече пространство около себе си,и това се оказа фатално за Пуул.За мен лично Хидинк и Анелка бяха ключовите фигури за Челси в тоя мач.А на двамата вратари..(които бяха уникално смешни тая вечер),мога само да благодаря защото без тяхното дейно участие това шоу нямаше да се състои.... *lol*

Tovalan
15.04.2009 01:57

Прочетете коментара на nachoss, малко по-надолу, и се учете от такива хора, а не само да плюете противниковите отбори, било то заслужили или не! Неверотен мач днес, но не мисля, че Ливърпул бяха по-добрият отбор, защото 2-то полувреме Челси играха по добре, но пак казвам един прекрасен двубой!

La4kata89
15.04.2009 01:24

Нищо не се знае пичове...вярно е,че Барса са много силни и че с Меси са отбор,който е с най-големите шансове за купата,но топката е кръгла и ако не иска да влезне, тя няма да влезне..а и не 1 и 2 са били случаите , в които даден отбор смазва другия и с 1 атака на противника дори и падат....да не говорим ,че всеки мач е различен..ами ако на Меси или друг от Барса покажат червен картон с/у Челси..абе варианти много,но мача им ще бъде много як!

AriesBG
15.04.2009 01:07

Безпорно най-силният отбор в света в момента е Барса , но кажете ми без Лионел Меси колко силна е Барса?Меси за мен е Пеле на новото време ,безпорно и Анри и Етоо са велики , но без Меси Барса е поне 30% по слаба.Барса ще мачка ако е с Меси , без него си е един обикновен отбор с класни играчи...Меси е просто извънземен

cmexypahko
15.04.2009 00:56

И феновете на челси ще кажат,че в 2рия мач по-добри бяха Ливерпул.. *wink* ,а челси бяха до тук.Барса ще ги смачка !

nachoss
15.04.2009 00:49

Аз пък лично и след 1:4 пак ще ходя с вдигната глава и ще казвам, че съм фен на "Червените дяволи". Когато обаче до преди няколко месеца вие ни бяхте абонати никога не сме писали простотии като вас фенове на Пуул. Да днес беше много интересен мач, най - вече за неутралните зрители, но и мач с много изводи за самите треньори. Няма да се надсмивам над отпадането на Пуул, защото това е един турнир, а те днес отпадат достойно. Но виж утре ако не дай си Боже отпаднем какво ще става в нашия форум. Тогава ти ми кажи ще се радваш ли, че любимия ти отбор има такива фенове. *sick* GLORY. GLORY MAN. UNITED!!!

badchano
15.04.2009 00:47

ей manutd_pz по спокойно бе. Обръщам се кам администраторите на сайта искам надявам се не само аз да бъдат спрени правата на този потребител защото с неговите коментари само се грози този великолепен мач зрелище до последната минута. Наистина жалко за този велик отбор кохйто игра с душата си в този мач.Liverpool you will never walk alone *thumb_up*

cmexypahko
15.04.2009 00:47

Алонсо и Аурелио според мен.. и от време на време Каут.. от челси само Лампард г/д..

AriesBG
15.04.2009 00:45

Предлагам ,да дадем своите оценки за ной-добре представили се футболисти в този изключителен мач.За мен за отбора на Челси, безпорно адмирации печелят Алекс и Лампард ,изключителни футболисти особенно Лампард, просто легенда.За отбора на Ливърпул , Алонсо пое твърде голям товар върху себе си ,но той е номер 1 за мен , очаквах повече от Торес.В този мач Джейми Карагър трябваше да бъде заместникът на Джерард , но според мен не успя да се представи на 100%.Давайте мнения фенове....

cmexypahko
15.04.2009 00:44

manutd_pz - КОМПЛЕКСИРАНИЯ КЕЛЕШ *lol* *lol* МЮ са мишки ! САФ е в сбогуване с футбола.Още 1 2 годинки и ще се махне.Гигс 1 годинка.Скоулс 2 3 годинки.. САФ-А като се махне и сте до там,мишки,а и manutd_pz цял живот камък сянка да ти пази копеленце малко *wink*

Dumbi
15.04.2009 00:42

manutd_pz - Ако има прости в момента, погледни към себе си. Относно първото ви място, то вероятно ще остане така, тъй като Ливърпул е турнирен боец, а Челси трудно ще стопи 6 точки. Обаче за Лигата ... 24 часа и ще сте детрониран, не настоящ. И мерси за поздравите за загубата, аз лично след такава загуба се гордея, че съм фен на Ливърпул, ти вероятно се гордееш на 1:4 на Олд Трафорд .... прав съм, нали? И леко с думичките, ако решиш да реплейваш, че обидките не са ми по вкуса ... като се набираш, давай го на сиво, не на простотия ... със здраве и успех утре ... нека по-добрият победи ...

Честито на феновете на Челси, два страхотни мача с нас и заслужавахте повече крайния успех. Лека вечер на всички *smile*

dreadlord
15.04.2009 00:41

Най - големия мач за Ливерпул тоя сезон жалко само, че бяха грешките за парвите 2 гола на Челси.Пожелавам им късмет срещу Барселона, ще им е нужен *wink*

plamenatora
15.04.2009 00:38

абе стана много добър мач квото и да си говорим... *wink*

Rooney_10
15.04.2009 00:36

LFC_YNWA Това момченце се изгуби някаде...започна да ми става мъчно за неговите коментари....Дано само не го хване депресията сега...

cmexypahko
15.04.2009 00:33

mautd_pz МИШКО такава ти гледа ли мача ? Не ми ги говори тия МЮ ! 2:2 с Порто 1:4 с Ливера.. спокоино малко.Ливерпул е по класен отбор от Манчо и от челси.. така,че не ми се праите на много отворени кои бил 1ви кои 2ри и кои продължил.YNWA !

Tonjako
15.04.2009 00:32

Сърцето ми щеще да се пръсне!!!Защо не стана 3:5?!Явно и Chelsea заслужаваха да се класират,но не повече от Liverpool!!!YNWA!!!

rosen1968
15.04.2009 00:28

къде си сега LFC_YNWA каде си да ни обесняваш как ще ги биете с 0:4 вкарахте 4 ама и 4 ви вкараха...Иначе голям мач големи отбори и двата отбора заслужаваха да продължат ,но така е във футболът едни печелят други губят тази вечер мърсисайдци бяха губещите *sick*

AriesBG
15.04.2009 00:25

Според мен не е чесно да се омаловажава труда на играчите.Било то на Челси,на Ливърпул на Байерн или на който и да е друг отбор.Разберете фенове, тези хора играят за нас зрителите.Феновете по трибуните се радват не заради победата а заради играта и представянето на своят отбор.Няма значение ,кой на кого е фен,важно е отборът му да играе и да се раздава, да се представя достойно.Това е игра ,няма смисъл от войни и вражди .Да отдадем заслуженото признание на тези ,които ни доставят тези емоции без значение за цвят и принадлежност...

zv3rA
15.04.2009 00:20

marchela_CR7 , така е и не трябва да се срамуваме!

CiSSe7
15.04.2009 00:16

Ето за това обичам този отбор и феновете му. Не спират да играят не спират да пеят. И при 4-4 пак натискаме. Ливърпул е феноменален отбор и никой няма дори правото да успорва. Без капитана на отбора, без иконата на Ливърпул, 4 гола във вратата на Чех. Феноменален мач. Браво и на играчите на Челси, само на Дрогба не му прави чест такова поведение. Отчасти той и малко съдията развалиха най-красивия мач този сезон.

Tovalan
15.04.2009 00:15

Невероятен мач! Въпреки, че не съм фен на нито един от тези 2 отбора мача, който изиграха, ме остави без дъх!

dumbo_s
15.04.2009 00:14

AriesBG единствени ти поне гледаш обективно ... За мене беше грешка на Рафа , но всеки с мнението ... Ако беше пуснал 60 мин Бабел на Лукас , тогава щеше да си да видим друго след края на мача , но както казах и преди ... Барселона са непобедими тоя сезон ...

cmexypahko
15.04.2009 00:14

10:0 в испания и едно доволно 0:5 за сините боклуци *evil*

bokluka
15.04.2009 00:14

Еми два ... два ... те ако са като този ... за кво ти трябва да живееш *joking*
Шегата на страна ... сега ще видим и Световното какво ще предложи *smile*

BUBOLE4O_ME4O
15.04.2009 00:11

Честито на печелившите!!! *smile* пуулци преди 2 седмици някаде ви бях казал, че е абсурдно да достигнете дори полуфинал. Но все пак не вярвам моите прогнози да са сломили духа ви. Следващата година ще се представите по-добре, сигурен съм в това. *wink*

dumbo_s
15.04.2009 00:10

По какъв начин отпаднахме ... Дали сега или от Барселона без голямо значение ... Челси не е отбор за мене това ... Нито психика , нито нищо ... Само много пари и нищо друго ... Тука не става така ... Купени фенове ...

AriesBG
15.04.2009 00:08

Честито фенове на Челси, страхотен мач!!!Ливърпул бяха достоен противник , но за мен те загубиха мача психологически.Нямаше го Джерард като истински капитан да "събере" отбора след тази нелепа грешка на Рейна.Каквото било било , аз като фен на Челси до последния момент треперих за моят отбор.И такива трябва да бъдат всички мачове: уникални, изпълнени с напрежение, непридвидими.Това е красотата на съвременният футбол!Надявам се Челси да оправдаят класирането си и да продължат да играят по този начин.Сажалявам за Ливърпул,тъй като са голям отбор и се надявам да получат своето признание и награда в премиершип.

Br0onX
15.04.2009 00:07

Боклука стига бе, не ми се живее само за два мача *wink*

MojoJojo
15.04.2009 00:07

Браво на Челси...но само Ливърпул може да играе така...при изгубен вече мач, само техните фенове могат да се държат така при вече изгубен мач, само техните футболисти могат да играят по такъв начин и да вкарат 2 гола за 2 минути когато целият свят вече ги беше отписал...наиситна знам защо съм от този отбор

marchela_CR7
15.04.2009 00:04

zv3rA ,разбирам те ! и аз бих се объркала след такъв ма4 !

bokluka
15.04.2009 00:03

То такъв мач едва ли ще има близките 30 години ...

sinqlavina
15.04.2009 00:01

Когато на Пуул им трябваха 3 гола имах чувството, че играят за вкарването на още 5-6 и т.н.Никога не отписвайте Ливърпул-"You`ll never walk alone"

Br0onX
15.04.2009 00:01

Айде да погледнем нещата така. Ливърпул е голяма оргнаизация с голяма подкрепа на феновете. Няма спор най-титулуваният отбор от Англия са именно те, няма да си кривя душата за кой съм, защото съм за Манчестър откакто се помня, но винаги когато е играл Английски отбор съм го подкрепял защото просто обожавам футбола който е на острова. Няма друг такъв, но тъпото е че в последните години, незнам що всички плюят Алекс Фъргюсън, Манчестър. Това е точно българска работа вашето. Същото стана и с Челси станаха шампиoн в Aнглия две години подред и по улицата слушам "Mауриньо педерас, Роман по голям, Аврам Грант беше баш педераса и.т." Няма спор подкрепям друг отбор но е грозно, който е пръв всички да го плюят. Това се казва завист. Евала на Ливърпул га биха Милан, неможах да гледам мача но в последствие си го изтеглих и тръпката беше същата все едно го гледах когато се е играел, красивия футбол няма име, а сега е време тези който подкрепят отборите си и плюят другите да замълчат за дето техните отборчета отпаднаха. Евала голям мач едва ли ще има друг подобен този сезон. GGMU

fena1111
15.04.2009 00:00

Просто незнам какво да кажа,велик мач.Два отбора които ни предложиха шоу което може би,няма да го забрави в близките няколко години.Ливърпул играха страхотно през първото полувреме докато челси през второто.Исках ливърпул да беше продалжил но,уви не се случи.И накрая честита победа на челси а за феновете на ливърпул горе главите.

zv3rA
15.04.2009 00:00

marchela_CR7, объркал съм се с LiverpoolYNWA *smile*

Тук сме и няма от какво да се срамуваме!!!! *stop*
Не ми се спори повече с някакви келеши които мислят единствено да се заяждат и да се правят на велики. Велики са тези два отбора които ни предоставиха този спектакъл. Респект!

bokluka
15.04.2009 00:00

Какво се карате за глупости ... мача беше невероятен просто !!! Оценете това ... на който и отбор да сте фен ,няма никво значение в случая ... Двата отбора се раздадоха ... Ливърпул игра с сърце ... нямаха какво да губят ... Челси обаче не се предадоха ... не мисля , че феновете на Ливърпул са останали разочаровани ... сега Ливера да се готви за титлата в Англия ... Този мач просто ми напълни душата от всякъде ... трябва да се запише задължително ... и след време да го показваме на синовете си ... и да викаме ... " Тате аз на тва викам футбол "

narkomana
15.04.2009 00:00

Само ЛИВЕРПУЛ!!!да не говорим Ман.юнаитед 3-0 челси Ливерпул 4-1 ман.юнитед просто фактите говорят кои е по добър !!!

cmexypahko
14.04.2009 23:58

Феновете на червените са тук ! И няма да си тръгнат скоро дори *wink*

UltraBlueHool
14.04.2009 23:57

тва са артистите в футбола да ни радват по телевизорите , то ако не по телевизорите по стадионите *erm*

mario1914
14.04.2009 23:57

Къде са феновете на червените ? Няма от какво да се срамуват, напротив...Браво,страхотен мач!

marchela_CR7
14.04.2009 23:56

zv3rA говоря специално за тази тема *wink* аз поне никъде не го видях тука.нз ти къде си го мернал

ruskiq_vt
14.04.2009 23:56

голям мач момчетааа .. хах
такмо да се радваш че челси ще продалжи .. и гледаш обрат *joking* голями обрати голямо нещо и логичен Х

narkomana
14.04.2009 23:55

абе вие и мача сигурно тоя мач сте го проспали САДИИТЕ ПОМАГИ ЛИ НА ЛИВЕРПУЛ хахахахахаха пулни смешковци!!

bacardy_breezer
14.04.2009 23:53

Просто немгоа да опиша мача с 1 коментар.Нямам думи наистина ..... Не бяхме гледали в последните години такъв мач в ШЛ.

gonzo_niki
14.04.2009 23:53

Барса дасе готви .... ние идваме по силни от всякога .... само Челси ииииии пак на червените фенове мога да кажа само ... DGD

cmexypahko
14.04.2009 23:53

И Барса ще ги отнесе като Баерн ! Слаби са.. биите Реал 4:0 и Манчо 1:4 и тогава ми говорете.. ИМАТЕ ЛИ СПЕЧЕЛЕН ФИНАЛ ЗА ШЛ ? МИШКИИ !

zv3rA
14.04.2009 23:52

marchela_CR7, LFC_YNWA_ се показа но кой да чете!

Стига сте се псували,обиждали и т.н. Два невероятни отбора направиха невероятен и незабравим мач и както следва единият опада *cry* (моят любим), а другият печели. Във футбола е така, но този мач има два отбора победители, а те са Liverpool & Chelsea!

cmexypahko
14.04.2009 23:51

Видяхме ги колко играят бе мен.челси първото полувреме не излязоха от половината си.2рото започна с подкрепа на ония мекия садията и така и свърши.. ето за това не заслужават !!!

Marine_pz
14.04.2009 23:51

cmexypahko A liverpool не заслужават да бъдат ГЛЕДАНИ ДАЖЕ добре 4е Садията ги върна В ма4а и са 100% касметлии

Liverpo0l_
14.04.2009 23:51

Няма да си правя труда да чета предишните коментари, защото съм сигурен, че ще са доста глупави 90% от тях. Първо - честито на феновете на Челси, второ - мача беше невероятен, трето - гордея се, че съм фен на Ливърпул. Без Джерард, да играят така първото полувреме, след това като смениха Торес, да направят още два гола, и като цяло да се раздават така, просто евала. И не на последно място - феновете на Ливърпул, които бяха на стадиона - какво да кажа за тях, отново доказаха, че съм номер едно, точно те ми стоплиха сърцето накрая - при 4:4 и при никакъв шанс Ливърпул да се класират, а да се чува химна на Ливърпул ... шапка им свалям ... Лека вечер на всички и желая успех на Барса

sinqlavina
14.04.2009 23:51

90 минута 4-4 "You`ll never walk alone" гърми на Стамфорд бридж-какво по-хубаво от това.SCOUSERS RULE THE WORLD.

macho87
14.04.2009 23:50

с ливърпуул ще се видим догодина пак

Patilanec
14.04.2009 23:49

cmexypahko и защо да не го заслужават? защото Пул проспа домакинския мач ли?

tanner_mc
14.04.2009 23:49

След този трилър как ще се върнем към реалноста наречен БГ футбил,просто няма смисъл.Има ли смисъл всичко което става у нас.

cmexypahko
14.04.2009 23:46

Определено не го заслужават челси ли са кфи са.. не заслужават да им напиша името с главна буква дори! СЛАБИ СТЕ !!!
You'll never walk ALONE !!!

ForzaMilan1899
14.04.2009 23:46

Е*АСИ МАЧА Е*БАСИ ЧУДОТО!НЯМА ТАКОВА ПРОСТО!АЗ ЗА ТАКИВА МАЧОВЕ ЖИВЕЯ!ВЕЛИКО ПРОСТО!ЕВАЛАТА НА 2ТА ОТБОРА , ВЪПРЕКИ ЧЕ СЪМ ЗА ЧЕЛСИ *thumb_up* *beer* *party*

marchela_CR7
14.04.2009 23:46

запо4нах да се притеснявам за LFC_YNWA_ *sad* 4е не се е показал още

narkomana
14.04.2009 23:46

мача ми хареса ама само садията не ми хареса !!!!

Marine_pz
14.04.2009 23:45

Браво На 4елси!Съдията мн подипора6е ливерпоол!

MojoJojo
14.04.2009 23:44

Хора не говорете защото се видя кой е великия отбор...май че на стамфорд бридж Челси излизаха на химна на пуул!
Това са фенове...найстина не ми дреме че паднахме...случва се, а и не знам за мен от части найстина съдята реши мача, просто това е истината за мен.Браво!

totocska
14.04.2009 23:44

аз лично съм фен на Ман.Ю не харесвам Челси нито Ливърпоол но този мач който изиграха и 2-та отбора направо ме разби :Х нямам думи браво и на 2-та отбора всеки от тях заслужаваше да се класира ,браво и на Барса те успяха като че ли да се класират още след 1-я мач.Баерн също нетрябва да бъдат отписвани и забравяни тяхното участие също ще се запомни особено след това 7:1 със Спортинг,и въпреки всичко аз съм червен дявол GGMU *devil* *wink*

Frankie_Lampard
14.04.2009 23:43

BlackViper защитниците вкарват голове *lol* как така къде са ?! *smile* *joking*

joko1975
14.04.2009 23:42

наркоман,ти тъп ли си или дрогата ти е менте?

Armagedon101
14.04.2009 23:41

От одавна не се е играело футбол от такава класа ... мача беше невероятен ... и двата отбора заслужаваха да продължат напред но винеги правото има един .... Челси успяха ... Ливърпоол показаха дух и дори и при 4-4 в последните минути те играеха сякаш сега е започнал мача ... найстина такъв мач не сме гледали от много време ... голяма тръпка браво и на двата отбора *thumb_up* *thumb_up* според мен ако "Челси" казвам челси не за друго но те победиха ... и ако играят така според мен са на финал *smile* .... иначе яд ме е и за Ливърпоол заслужаваха победа ... мн добре играха мъжки ..... докрай ....

Tuns
14.04.2009 23:41

narkomana ти си не просто идиот.Ти си толкова тъп, че не заслужаваш да живееш.Иначе относно мача смятам, че всичко си дойде на мястото.Челси закономерно продължи и резултата вече е 2-2.От другия сезон всичко започва отначало *lol*

berkov
14.04.2009 23:41

Страхотен мач!!!Леваците от Ливърпул това заслужаваха,а неграмотните и пелтечещи коментаторчета на БТВ,не можеха да преглътнат загубата на червените.БРАВО НА ЧЕЛСИ!!!!!!!!!!!

peshky_
14.04.2009 23:39

ето затова обичам футбола невероятен мач и емоций едно голямо БРАВО и за двата отбора евала момчета *wink*

memorex
14.04.2009 23:38

Може да бъдеш фен на всеки отбор,но само 1 отбор се обича-Ливърпул.Мисля че накрая химна,поведението всичко говорят за това.

LucHo_GoNzaLez
14.04.2009 23:37

ето това е футбол *stop* велики и двата отбора . само Челсииии

brisi
14.04.2009 23:37

ми то такъв мач няма,честно............. *thumb_up* това беше финала,пичове....тази вечер гледахме финала.фен съм на арсенал,но.....нямам думи просто.евала и на 2-та тима и все пак АРСЕНАЛ ЗАВИНАГИ...............

mario1914
14.04.2009 23:37

Страхотен мач,изживях стрхотни моменти и...нещатата си дойдоха на мястото.

eurofutbola88
14.04.2009 23:33

100 коефицинт ебаси мача ама откъде да знае човек

cmexypahko
14.04.2009 23:32

500 фала да ви свири тоа грозен садия пак сте по слаби !!!!!!

PureEvil
14.04.2009 23:30

Не забрявайте, че Франки Лампард е в пъти по-добър от Стивън Джерард, който за съжаление е контузен.

mario1914
14.04.2009 23:29

Страхотен мач,истинско удоволствие за душата.Браво на Челси!

joko1975
14.04.2009 23:27

Аз съм за МАН ама това което гледаме е спектакъл *smile*
Евала и на двата отбора

eurofutbola88
14.04.2009 23:25

ако вкарат още един гол признавам ги ама се вийда че челси ще се класира *joking*

okocha
14.04.2009 23:04

ей lfc_bul аз съм Юнайтец и ви желая успех в Карлинг Къп *devil*

VasilGeorgiev
14.04.2009 23:00

Айде говорете сега бе? За пореден път looserpool доказва, че е супер балъшки отбор! ХаХаХа

PureEvil
14.04.2009 22:58

Та колко на 0 бил точния резултат? Пак ли ще обръщаме мача, а Евро-бойци?

PureEvil
14.04.2009 22:54

Първия гол на Ливърпул си беше добър спор няма, но да твърдите за дуспата... Същото положение го имаше и пред вратата на Ливърпул, но явно съдията харесва повече червения тип. Такива неща се случват по футболните терени.

За сметка на това Драгба показа за какво става дума, а скоро очаквайте Иванович да се реваншира за дуспата и победата на Ливърпул ще си остане само в болните глави на червените фенове.

castiel
14.04.2009 22:49

еми да, то като няма друго какво да кажете съдията ви виновен...смешен гол Вашите не са смешни..само рикошети и корнери друго нищо ..от край време Чиста дузпа ..ама карай ..български манталитет ..когато отбора ни играе мизерно съдията е виновен хахаха

cesekarchetooo
14.04.2009 22:45

Не се появяват, щото им е смешно. Кво направиха Пуул? Вратарски смешен гол и една измислена дузпа. Еми браво! То и Челси са си виновни, че почнаха защитно мача, ама като стана 0:2 и ви понатиснаха... БТВ, дузпа имаше повече срещу Иванович, отколкото срещу Шаби. Аре успех Челси!

xumuk
14.04.2009 22:44

ами аз сам за Ман Юн но как на бялото да кажа 4ерно,то се вижда 4е в играта на 4елси нещо яко куца а Лив се вазползва максимално добре от това ,типи4но за един голям отбор

Denislav4o
14.04.2009 22:44

Абе за челсец нз, но се появява арсеналец, който поздравява Пуул и му желае успех *smile*

kobrata_kz
14.04.2009 22:41

Фенове на ЛИВЪРПУЛ стискаите каквото има за стискане и да подкрепяме духовно любия ни отбор YNWA

cmexypahko
14.04.2009 22:39

Ливера е най-класния о тбор в света в момента

xumuk
14.04.2009 22:39

ами Болтан вкараха 3,Ливарпул са на пат да вкарат поне 3,4удя се Ливапрпул ли са добри или 4елси са слаби *wink*

skubi_du
14.04.2009 22:37

За пореден път Ливърпул ме възхищават YNWA

kobrata_kz
14.04.2009 22:34

Ето това е вече ЛИВЪРПУЛ ся остана само 1 голче и да не допуснат нито 1 и толкоз да се приключва с това нещо YNWA

DoN_vOLen
14.04.2009 22:34

съвсем нормално е това което се случващото се на анфилд!

dracula_88
14.04.2009 22:22

Каквото и да стане - поклон пред Вас, "мърсисайдци"!