Ромарио: Менезеш не става, да си ходи!

14:49
Ромарио: Менезеш не става, да си ходи!
Бразилската легенда Ромарио разкритикува остро националния селекционер Мано Менезеш.

Бившият нападател призова треньора да напусне отбора веднага, тъй като не притежава нужните качества, за да е на този пост.

Тимът на Менезеш беше явен фаворит на олимпийския турнир в Лондон, но загуби на финала от Мексико с 1:2.

"Той не е достатъчно добър за тази задача и аз се надявам, че Менезес никога няма да има възможност да тренира бразилския отбор отново", категоричен бе Ромарио.

"Футболната конфедерация на Бразилия трябва още днес да започне работа, за да се избегне подобно разочарование на Световното първенство през 2014 г", добави още легендарният нападател.

Следващият мач на Селесао е контрола срещу Швеция в сряда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Messiah
16.08.2012 12:41

Този чиляк винаги ми е приличал на Стоичков - бившо величие, което се обажда дето го питат и дето не го питат...

dzhalev_71
12.08.2012 15:08

Ми ходи ти стани треньор, г-н "1000 въображаеми гола". Какво само двамата с Пеле се правите на експерти. Дърти бастуни. Единия 70 годишен вече забравил кога е играл футбол, но само се обажда да си спомнят хората, че е жив. Другия си седи в депутатския стол и само ръси ненужен акъл. Като се мисли за толкова добър що не стане селекционер той.

LiverpoolFen20
12.08.2012 16:11

Прав си ,но и Ромарио е прав... Менезеш не става за треньор... Видяхме го и на Копа Америка ,и тук... Бразилците са трагични ...

joseph_Macg
12.08.2012 15:05

до някъде е прав, отбор със такива звезди би трябвало да мачка всеки отбор, Бразилия намерили си точния тренер стават непобедими, Гуардиола можеби трябва да опита , понеже в Барса имаше на разположение достатъчно технични футболисти и играта им се получаваше, и при Бразилия на всеки пост има много добри технични футболисти , жалко наистина че не случват на тренер