Левски - Черноморец Бургас, спечелен

11:44
Левски - Черноморец Бургас, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Август: 2 познати от общо 9 мача - 22.33% успеваемост

► Залог на деня за 11.08.2012 г.

Левски - Черноморец Бургас - 20:00 часа

Доста примамливият коефициент в това домакинство и продажбата на много от ключовите играчи на Черноморец превръща тази среща в един от топ изборите на деня. Левски отпадна от Лига Европа доста неочаквано от опонент, който беше смятат за значително по-слаб от него и липсата на убедителност в действията на сините накара почти всички да бъдат предпазливи към синия отбор поне в началото на сезона. Ако и сега в първия кръг Левски не покаже по-стойностна игра и не запише победа, то открито ще започне да се говори за липса на конкретни резултати от работа на треньора Илиев и дори за криза в игрови план. Липса на победа в тази среща може да означава много нерви в синия лагер и защо не още по-сериозни мерки освен глоби за играчите. Сезонът още не е започнат, а търпението на феновете вече претърпя първия си тест и втори подобен може да доведе до сериозни последици в клуба. След отпадането от Лига Европа на играчите на Левски беше наложена санкция в размер на -50% от месечните им възнаграждения, но дни преди мача с Черноморец, Иво Тонев даде шанс на играчите с 4 поредни победи в първите 4 кръга от първенството да избегнат глобите за отпадането от международните турнири. Това може да се окаже най-сериозната мотивация за играчите на сините, защото е известно, че повечето играчи в България измерват мотивацията си само парични еквиваленти. Черноморец продаде най-добрите си играчи като привлечените заместници определено са доста под нивото на напусналите. На последната пресконференция това сподели и треньорът Димитър Димитров - Херо. Трудно е да се очаква втори пореден силен сезон от бургаския отбор, въпреки безспорните треньорски възможности и опит на Димитър Димитров. Само с добра тактическа грамотност и отборен дух доста трудно може да се поддържа високо ниво. Черноморец се представи слабо в контролите, отборът все още няма обигран и избистрен стартов състав, а и занижения потенциал спрямо изминалия сезон ще окаже влияние сега. Всичко това доста силно накланя везните в полза на домакините, като всичко освен загуба за Черноморец тук може да се приема за истински подвиг от негова страна. Ставката тук претърпя доста сериозен срив от първоначалното си ниво, но продължава да бъде атрактивна за игра на сингъл с висока инвестиция. Съветвам читателите да изчакат до 15 минута на срещата когато коефициента ще се увеличи приблизително до първоначалното си ниво и тогава смело да прибегнат до нея.

Прогноза: 1 - коефициент - 1.40

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zarko59
11.08.2012 19:04

преди 2 дена направих световен рекорд, играх 8 мача на гол/гол не познах нито един . извод?

zarko59
11.08.2012 19:02

псж-лориен хикс едно на пьрво краен ; залога ми е 5 лв

devic
11.08.2012 14:15

хаха сотирката прави жалки опити да прескочи тия 22.33 процента (макар че моя калкулатор ги изкарва 22.22). тука вече е ясна 1цата ама не знам как го извади тоя 1.40. важни са процентите че новодошлите няма да са заинтриувани.