Продължават проблемите с контузии в Левски

13:09
Продължават проблемите с контузии в Левски
Мароканските защитници на вицешампиона Левски Юсеф Рабех и Шакиб Бензукан напуснаха преждевременно днешната тренировка на "сините".

Бензукан е получил почивка, а Рабех има отново проблеми с контузията в адукторите, заради която бе под въпрос за дербито с Локомотив София на стадион "Георги Аспарухов".

Жоазиньо, Живко Миланов и Еньо Кръстовчев тренираха на облекчен режим, а Мирослав Иванов се появи само за няколко минути на заниманието и след това напусна тренировъчното игрище.

"Сините", водени от наставника Емил Велев и неговият нов помощник Бисер Хаздай, тренираха заучени положения преди важната среща с отбора на Литекс през уикенда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UltraBlueHool
14.04.2009 20:18

само с ника си чорбарите показват колко са умни и културни , заклевам се няма 2-ри кат тях!

spermata
14.04.2009 20:10

Аве чудя ви се как може даже да коментирате тези смешници!!!

Kalinho
14.04.2009 19:40

да бе и Милиев и Генев са перспективни ама в такъв важен мач не е за тях. А Гаджев какво е направил в мачовете до сега та да има място. Даже йовов трябва да остане на пейката ама по добре следващия мач след литекс

Futbulfen
14.04.2009 17:54

Велев да спре с глупостите и да сотави Рабех да почине..централна двойка отзад тряа да са Милиев/Генев и Бензукан! Влади Гаджев също тряа да е на терена!