Според Пенев Спартак Пловдив ще е мерило в А група, откриха проблема на Гаджев

08:54
Според Пенев Спартак Пловдив ще е мерило в А група, откриха проблема на Гаджев
Преглед на печата:

Лудогорец има още път пред себе си, гладиаторите са мерило

“На Лудогорец ще трябват още 2-3 години, за да се утвърди като име в родния футбол. Фаворитите за титлата всяка година са Левски и ЦСКА”, уточни легендарният Димитър Пенев.

“Пловдивските Локомотив, Ботев и Спартак също винаги са мерило за останалите отбори в България, така ще бъде и сега. Чувам, че в Ботев се работи добре”, допълни Пенев, цитиран от “Меридиан мач”.

Само не е ясно как точно Спартак Пловдив ще бъде мерило в А група, но явно Пената е с добри чувства към гладиаторите.

В Левски откриха проблема на Гаджев

От Левски са намерили слабата страна на Владо Гаджев, пише "Меридиан мач", цитирайки наставника на тима Илиев.

Според специалиста Гаджев е слаб в защита, но пропуските в дефанзивен план не се дължат на нежелание, а липса на някои важни навици при играта в отбрана.

Гаврят се с ЦСКА

“Срам ме е, че БФС се гаври с ЦСКА. Доводът, който изложиха, че няма достатъчно доказателства, че няма достатъчно данни за международен трансфер, е жалък, защото в приложенията на жалбата е международния сертификат на футболиста от системата TMS, че той преминава от литовския Невезис в ЦСКА“, така коментира решението на Апелативната комисия адвокатът на армейците Радостин Василев. Казусът Анисе и проблемите в ЦСКА са отразени от всички родни спортни ежедневници.

Скаути на Киево идват за лидер на Левски

Скаути на Киево ще наблюдават срещата между Левски и Черноморец Бургас, разкрива “Тема Спорт”. Италианските съгледвачи ще следят играта на Владимир Гаджев. От Киево имат сериозен интерес към полузащитника и е много вероятно той да се озове на Апенините.

Кметица като мафиот

Кметицата на Перник като италиански мафиот е гръмко заглавие на “7 дни спорт”. Изданието изтъква подобна теза, защото чуковете се намират в тежка финансова криза, а градоначалникът на миньорския град се пада ключова фигура в спасяването на тима.

Росица Янакиева не само говори с премиера на страната Бойко Борисов относно Миньор, но от Община Перник са обещали да намерят сериозен спонсор за състава след зимата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gQg
11.08.2012 10:15

Кви Спартак Пловдив... Дунав Русе са мерилото на А група !!!*beer*

cskafena
11.08.2012 11:12

Дунав винаги са били мерило