Няма скандал между мен и Шиърър

20:51
Няма скандал между мен и Шиърър
Нигерийският нападател на Нюкасъл Обафеми Мартинс призна, че вече разбира защо временният мениджър на Нюкасъл Алън Шиърър му е бил ядосан, но добави, че не е в лоши отношения с легендата на "свраките".

Голмайсторът не взе участие при равенството 1:1 на "джордитата" през уикенда с тима на Сток Сити, след като се събуди сутринта преди мача с травма в слабините. Мениджърът не бе много радостен от новината и трябваше да променя плановете си и схемата на игра само часове преди важното гостуване.

Веднага в английските медии се появиха информации, че се е породил скандал между треньор и играч, но Мартинс няма да бъде наказван. Нигериецът е разбрал, че Шиърър му е бил ядосан и заяви за "Гардиън":

"Аз разбирам защо мениджърът беше бесен, тъй като трябваше да променя плановете си в последния момент. Аз обаче се събудих с толкова силна болка, че нямаше как да дам 100% от себе си, така че реших да не играя. Не съм подвел треньора си. Имаме толкова важни мачове пред себе си, така че аз просто трябва да съм напълно готов за срещите ни, които предстоят."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация