Васлуй – Фенербахче, спечелен

12:50
Васлуй – Фенербахче, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Август: 1 познат от общо 6 мача - 16.7% успеваемост

Залог на деня за 08.08.2012 г.:



С това гостуване в Румъния се предоставя една отлична възможност за Фенербахче да се реваншира за слабата си игра в първата среща. След равенството 1:1 в нея и безспорно слабата игра на домакините тогава, сега те получават шанс да материализират очевидното си превъзходство над съперника във всяко едно отношение. Днес турският тим ще стартира вероятно с най-силните си играчи в атака. В дясно ще бъде Кайт, в ляво Стох, на върха на атака Муса Соу, а добре познатият бразилски плеймейкър Алекс ще е зад тази нападателна тройка. С играчи от подобен ранг е ясно, че възможности на Фенербахче са големи, а и сумите платени за трансферите трябва да бъдат покрити от евентуални сериозни приходи от достигане до груповата фаза на Шампионската лига. Обстановката в първата среща на турска земя беше доста специфична и вместо това да бъде в плюс на Фенербахче, то играчите допуснаха напрежението да вземе връх. Сезон без международни срещи, големите очаквания от феновете след завръщането на международна сцена и неприятностите с президента сковаха играчите и така те не показа почти нищо стойностно в действията си. Дори да не бяха изравнили в края на мача, сега отново те щяха да разполагат с по-големи шансове да преминат в следващата фаза, предвид потенциала, с който разполагат. Финансите, опитът, традициите и моментната класа са на страна гостите и те определено са фаворити днес, въпреки резултата от първата среща. Евентуално продължаване на Фенербахче в следващата фаза е доста по-желано от рекламодателите и от футболната общественост, предвид популярните играчи, които се подвизават в отбора, и голяма фенска подкрепа, с която той се ползва. Васлуй е трагичен в отбрана и през уикенда загуби като гост с 0:3 и само вялата игра и напрежението в турския лагер в първата среща попречи още тогава това да проличи. Васлуй е доста разстроен след раздялата с голяма част от звездите си, които даваха класата и креативността в селекцията. Днес тимът няма бъде домакин на своя стадион, като новата обстановка едва ли ще бъде в негова полза. Румънският тим направи исторически изминал сезон с участието си в груповата фаза на Шампионската лига, но сега няма да има сили за нещо подобно, а и със селекцията, която направи преди началото на сезона, подсказа точно това. Фенербахче има доста преимущества пред своя опонент и е логично след днешната среща да продължи участието си в Шампионската лига.

► Прогноза: 2 - коефициент - 2.44

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vikingit
08.08.2012 23:52

Сашо как загуби*angry**angry* Дееба, умирам за бокса.. Навремето тренирах няколко месеца. Жалко. Дано бием Deutchland*party**party*

jelko
08.08.2012 23:04

Ашколсун,Сотироглу! *joking**cards*

Vikingit
08.08.2012 23:36

Евала, ама кога!!! Колега, забелязал съм, че Сотирис има няква дарба- след супер каръшка серия вади 2-3 мача, които хваща с убийствена разлика! Сотирис- утре Видеотон ще яде голямо дърво помни ми думата. Бях се ухапал и тия белгийци ги гледах бая мачове предния сезон. Сега тряа видя- да опресня инфото, но отбора е мн сериозен! Които търси изненада- едно на ум. За мен мача е 1 с хендикап! Айде наздраве, че гърците вкараха 3-ти гол *party**party**party* Отварям уискито! Партизан, ако изравнят... ама надали.

devic
08.08.2012 19:19

екранас-андерлехт 2 (-1.5), либерец-клуж 1, брюж-копенхаген х2, загреб-шериф без гол, панатинайкос-мъдъруел без гол, партизан-лимасол под 2.5, барселона-юнайтед 1. пък дано има шоу

Kotov
08.08.2012 19:05

Викингит би трябвало партизан да одарят АЕЛ ама да не стане някоя беля с някой х че тея кипърци мамата си ебало ниско резулататни са играят само на контра атака аз ШЛ не играя видях неска няколко мача и сам ги пръснал 2 по 2 КЕМНИЦЕР 1 ТОР 2 ВУПЕРТАЛЕР 1 и ЛОТЕ 1 като сигурни ниски коеф над 2.5 на андерлехт и над на базел тва е от мен

Vikingit
08.08.2012 17:02

Зарко, къде си? Коментирай представянето на Сотирис!Партизан (Белград) с/у АЕЛ Лимасол - 1, България- Германия- 1- залог колосалните 15 лв., защото Киев ме съсипаха. Така е- един приятел сложи 300 кинта за 1, вика твърдо, твърдо- Е, видя се колко е твърдо. Затова никой не слушам- за да се ядосвам на себе си и на малшанса.

bunela
08.08.2012 16:55

никога ма4а е 11111111111 наи много ххххххххххххххххххххххх-1-1.....

Kotov
08.08.2012 15:09

тоя мач го мисля х 0-0 не мсиля че ще мръдне макс 1-1 неска който мисля 1 и то да стане чиста победа е ЛОте 1 хубав коеф е даже и на полувреме може а излезе *wink*

Vikingit
08.08.2012 14:57

Сотиров, кога ще познаеш мач?!! Утре ще видим и любимия ти ВидеоТон как порасне с още един тон. И къде е втората част на Анализа? Сотиров! Покажи фиш с 2 на фенерите, ако ще и пет лева да си сложил! И се замисли защо от 30-40 човека вече коментираме 2-3 в рубриката "Специалиста ви го говори"